Svinekoteletter med lun fransk potetsalat | Meny
Hopp til hovedinnhold
Hopp til hovedmeny
Hopp til lokalmeny
Hopp til støttemeny
Meny Logo

Grill Meny: God grillmat kan være enkelt

<P>Blir det rester igjen kan du blande kotelettstrimler i potetsalaten, den er like god kald!</P>

Blir det rester igjen kan du blande kotelettstrimler i potetsalaten, den er like god kald!

stem 45 har stemt

Forslag til handleliste 4 personer, 4 stk svinekoteletter, salt og pepper, olje til steking, 800 g små poteter, 1 stilk stangselleri, 2 stk sjalottløk, 1 fedd hvitløk, 2 ss hakket fersk dill, Dressing:, 1 ss sennep, 3 ss olje, 2 ss eddik, salt og pepper, Varier vinagretten med urter og krydder. bytt sennep med crème fraîche eller bruk ferdigkjøpt.

Kok poteter møre i vann.

Bland dressingen.

Del potetene i biter, hvis de har tynt skall trenger de ikke å skrelles. Hakk selleri, løk, hvitløk og dill, og bland med potetene. Vend inn dressingen mens potetene er varme.

Krydre kotelettene med salt og pepper. Grill eller stek dem i olje i en stekepanne, ca. 3-4 min. på hver side.Server med potetsalat.

Handleliste

Jeg vil gjerne ha Tips&tilbud fra Meny tilsendt på e-post hver uke
Jeg vil gjerne ha Tips&tilbud fra Meny tilsendt på SMS hver uke
Captcha

 

Skriv inn tegnene i bildet i feltet under. Dette gjør vi for at du ikke skal få uønsket e-post og sms.

 

 

Dette trenger du:

Beregn

Ingredienser for   porsjon(er)

  • Svinekoteletter med lun fransk potetsalat

>