Biscotti med mandler og sjokolade | Meny
Hopp til hovedinnhold
Hopp til hovedmeny
Hopp til lokalmeny
Hopp til støttemeny
Meny Logo

Biscotti med mandler og sjokolade

Biscotti med mandler og sjokolade
Biscotti er den nye favoritt kakekjeksen. Enkel og rask å lage, og så smaker den så godt - både med og uten vin….

Tidsforbruk

20-40 min.

Vanskelighetsgrad

Vanskelighetsgrad: 2 av 3

Brukernes vurdering

0 stemmer motatt
Gi din vurdering!

Dette trenger du:

  • Biscotti med mandler og sjokolade
  • 150gsmør
  • 300gsukker
  • revet skall av1stkappelsin
  • 3stkegg
  • 150gmandler
  • 100gmørk kokesjokolade
  • ca.6dlhvetemel
  • 3tsvaniljesukker
  • 2tsbakepulver

Legg til i handleliste

Slik gjør du:

Oppskriften gir ca. 40 lange biscotti.

Rør smør og sukker godt sammen. Bland inn resten av ingrediensene. Tilsett litt mer mel om deigen er veldig klissete.

Del deigen i fire og rull hver del til en pølse like lang som stekebrettet. Legg rullene på bakepapir og trykk dem litt flate

Stek midt i ovnen ved 180 ˚C i ca. 25 minutter. Skjær pølsene i smale skiver på skrå, legg dem tilbake på stekebrettet og stek dem i 10 minutter til.

Avkjøl kakene på rist, og oppbevar tørt.

Italienerne dypper biscotti  i Vin Santo eller en deilig sterk kaffe. Prøv det du også!

Tips:
Bytt ut mandler, appelsin og sjokolade med andre smaker, som for eksempel hassel- eller pistasjenøtter, korinter, tranebær, kaffebønner eller kakao.

Oppskrift fra www.matprat.no

Handleliste

Jeg vil gjerne ha Tips&tilbud fra Meny tilsendt på e-post hver uke
Jeg vil gjerne ha Tips&tilbud fra Meny tilsendt på SMS hver uke
Captcha

 

Skriv inn tegnene i bildet i feltet under. Dette gjør vi for at du ikke skal få uønsket e-post og sms.

 

 

 
1 av 1 tips

 
 
1 av 1 tips

 
 

Er det noe du lurer på?

Vi har kokker i alle våre butikker som mer enn gjerne hjelper deg når du er i butikken! Her kan du også sende et spørsmål til kokken dersom det er noe du lurer på i forhold til matlaging.

Har du spørsmål vedrørende en spesifikk butikk, markedsføring eller sortiment så kan du bruke tilbakemeldingskjemaet i linken her.

Send