Nøttebunn med eggekrem og moreller | Meny
Hopp til hovedinnhold
Hopp til hovedmeny
Hopp til lokalmeny
Hopp til støttemeny
Meny Logo

Nøttebunn med eggekrem og moreller

Nøttebunn med eggekrem og moreller
Kaker med nøttebunn blir saftige og gode. Her toppes den gode smaken med hjemmelaget vaniljekrem og sesongens gode bær.

Tidsforbruk

40-60 min.

Vanskelighetsgrad

Vanskelighetsgrad: 3 av 3

Brukernes vurdering

0 stemmer motatt
Gi din vurdering!

Dette trenger du:

  • Nøttebunn med eggekrem og moreller

Nøttebunn:
  • 150ghasselnøtter
  • 150gvalnøttkjerner
  • 3dlegg
  • 150gsukker

    Eggekrem:
  • 4dlmelk
  • 1stkvaniljestangeller litt vaniljesukker
  • 6stkeggeplomme
  • 0.5dlsukker
  • 1ssmaisstivelse (maizena)

Legg til i handleliste

Slik gjør du:

Mal mandler og nøtter. Pisk eggedosis og vend inn nøtteblandingen. Stek kaken på nederste rille i stekeovnen ved 200 °C  i 20-30 minutter. Avkjøl.

Skrap ut vaniljefrøene og ha dem i en kjele sammen med resten av ingrediensene. Varm opp under omrøring til kremen begynner å tykne. Vær forsiktig så det ikke blir for varmt slik at kremen ”sprekker”. Når kremen har fått passe tykk konsistens, avkjøles den i kaldt vann. Rør av og til. 

Fordel eggekrem over nøttebunnen og pynt med moreller.

Oppskrift fra www.matprat.no

Handleliste

Jeg vil gjerne ha Tips&tilbud fra Meny tilsendt på e-post hver uke
Jeg vil gjerne ha Tips&tilbud fra Meny tilsendt på SMS hver uke
Captcha

 

Skriv inn tegnene i bildet i feltet under. Dette gjør vi for at du ikke skal få uønsket e-post og sms.

 

 

 
1 av 1 tips

 
 
1 av 1 tips

 
 

Er det noe du lurer på?

Vi har kokker i alle våre butikker som mer enn gjerne hjelper deg når du er i butikken! Her kan du også sende et spørsmål til kokken dersom det er noe du lurer på i forhold til matlaging.

Har du spørsmål vedrørende en spesifikk butikk, markedsføring eller sortiment så kan du bruke tilbakemeldingskjemaet i linken her.

Send

 

 
 

Mer om

Artikler