Jacobs utvalgte: Boeuf Bourgogne | Meny
Hopp til hovedinnhold
Hopp til hovedmeny
Hopp til lokalmeny
Hopp til støttemeny
Meny Logo

Jacobs utvalgte: Boeuf Bourgogne

Jacobs utvalgte: Boeuf Bourgogne
Imponer gjestene dine ved å servere Jacobs utvalgte mørbradbiff: Boeuf Bourgogne

Tidsforbruk

Over 60 min.

Vanskelighetsgrad

Vanskelighetsgrad: 2 av 3

Brukernes vurdering

0 stemmer motatt
Gi din vurdering!

Dette trenger du:

Beregn

Ingredienser for   porsjon(er)

  • Jacobs utvalgte: Boeuf Bourgogne
  • 1kg mørbrad
  • 0.5 purreløk
  • 1 løk
  • 1 kvist timian
  • 1 hvitløk
  • 2 gulrøtter
  • 250gbacon
  • 1flaskerødvin
  • småløk
  • spinat
  • mel

Legg til i handleliste

Slik gjør du:

Vend 1 kg mørbrad i ca 200 g stykket mel på alle kanter og stek det i olje til det har fått en fin yte. Legg de tett i tett i en ildfast form sammen med 1/2 purre i ringer, 1 løk i båter, 1 kvist timian, 1 hvitløk delt i to, 2 gulrøtter i skiver,
3 ss mel og 250 g bacon i terninger. Hell over 1 flaske rødvin og krydre med salt og pepper. Sett inn i ovnen på 180 °C i 1 time. Senk temperaturen til 140 °C og la det stå i ytterligere 1 time til.

Kjøttet er ferdig når man kan trykke et hull på midten av biffen. Stek opp baconterninger, småløk og spinat og server.

Handleliste

Jeg vil gjerne ha Tips&tilbud fra Meny tilsendt på e-post hver uke
Jeg vil gjerne ha Tips&tilbud fra Meny tilsendt på SMS hver uke
Captcha

 

Skriv inn tegnene i bildet i feltet under. Dette gjør vi for at du ikke skal få uønsket e-post og sms.

 

 

 
1 av 1 tips

 
 
1 av 1 tips

 
 

Er det noe du lurer på?

Vi har kokker i alle våre butikker som mer enn gjerne hjelper deg når du er i butikken! Her kan du også sende et spørsmål til kokken dersom det er noe du lurer på i forhold til matlaging.

Har du spørsmål vedrørende en spesifikk butikk, markedsføring eller sortiment så kan du bruke tilbakemeldingskjemaet i linken her.

Send