Lakserognpaté | Meny
Hopp til hovedinnhold
Hopp til hovedmeny
Hopp til lokalmeny
Hopp til støttemeny
Meny Logo

Lakserognpaté

Lakserognpaté
Prøv vår forrett med røkelaks, lakserogn og reker!

Tidsforbruk

Over 60 min.

Vanskelighetsgrad

Vanskelighetsgrad: 2 av 3

Brukernes vurdering

0 stemmer motatt
Gi din vurdering!

Dette trenger du:

Beregn

Ingredienser for   porsjon(er)

  • Lakserognpaté
  • 5stkgelatinplater
  • 4stkegg
  • 1.25dlcrème fraîche
  • 0.25tskarri
  • 0.25tspaprikapulver
  • 50glakserogneller løyrom
  • 1.25dlkremfløte
  • 2sshakketfrisk dill
    salt og pepper


    Kremet eggeplomme:
  • 4stkeggeplomme
  • 2sscrème fraîche
    salt og pepper

    litt kajennepepper og tabasko


    Pynt:
  • 100greker
  • 6skivehakketrøkelaks
  • 1stksitron
  • 6stilkfrisk dill
  • 6skivetoast

Legg til i handleliste

Slik gjør du:

1. Legg gelatinplatene i vann i 5 minutter. Kok eggene i 10 minutter og avkjøl.

2. Del egget i to. Ta ut plommen og legg den til side. Finhakk 3 hele eggehviter og bland med crème fraîche og krydder. Vend forsiktig inn kaviar.

3. Pisk fløten til myke topper. Klem ut vannet av gelatinplatene og smelt dem i 3 ss kokende vann. Vend forsiktig inn pisket fløte og ha tilsutt i avkjølt gelatin. Fyll blandingen i en form eller bolle og sett kaldt i noen timer.

4. Ha alle ingrediensene til eggekremen i en bolle og mos glatt med en stavmikser.

5. Legg hakket laks på toast. Lag et ”egg” med lakserognpaté og legg det på toppen. Pynt med reker, kremet eggeplomme og dill.

Oppskrift fra www.matprat.no

Handleliste

Jeg vil gjerne ha Tips&tilbud fra Meny tilsendt på e-post hver uke
Jeg vil gjerne ha Tips&tilbud fra Meny tilsendt på SMS hver uke
Captcha

 

Skriv inn tegnene i bildet i feltet under. Dette gjør vi for at du ikke skal få uønsket e-post og sms.

 

 

 
1 av 1 tips

 
 
1 av 1 tips

 
 

Er det noe du lurer på?

Vi har kokker i alle våre butikker som mer enn gjerne hjelper deg når du er i butikken! Her kan du også sende et spørsmål til kokken dersom det er noe du lurer på i forhold til matlaging.

Har du spørsmål vedrørende en spesifikk butikk, markedsføring eller sortiment så kan du bruke tilbakemeldingskjemaet i linken her.

Send