Sitronsaus | Meny
Hopp til hovedinnhold
Hopp til hovedmeny
Hopp til lokalmeny
Hopp til støttemeny
Meny Logo

Sitronsaus

Sitronsaus
Dette er en frisk og fyldig saus som er god til pasta, fisk og skalldyr.

Tidsforbruk

Under 20 min.

Vanskelighetsgrad

Vanskelighetsgrad: 1 av 3

Brukernes vurdering

0 stemmer motatt
Gi din vurdering!

Dette trenger du:

Beregn

Ingredienser for   porsjon(er)

  • Sitronsaus
  • 3stk.vårløk
  • 1stk.sitron
  • 2sssmør
  • 0.5dlhvitvinevt alkoholfri hvitvin
  • 2dlmatfløte
    nykvernet salt og pepper
  • 2ssfrisk basilikum, finhakket

Legg til i handleliste

Slik gjør du:

Rens vårløkene, vask og skyll dem grundig. Skjær dem opp i små biter. Riv skallet av sitronen med et rivjern. Smelt smøret i en kjele og tilsett sitronskallet sammen med vårløken. La det surre under omrøring i ca 2 minutter. Tilsett hvitvin og saften av en halv sitron. La dette småkoke i noen minutter. Tilsett matfløten og gi det hele et raskt oppkok. Smak til med nykvernet salt og pepper. Hakk basilikum fint og strø over sausen ved servering.

Oppskrift fra melk.no

Handleliste

Jeg vil gjerne ha Tips&tilbud fra Meny tilsendt på e-post hver uke
Jeg vil gjerne ha Tips&tilbud fra Meny tilsendt på SMS hver uke
Captcha

 

Skriv inn tegnene i bildet i feltet under. Dette gjør vi for at du ikke skal få uønsket e-post og sms.

 

 

 
1 av 1 tips

 
 
1 av 1 tips

 
 

Er det noe du lurer på?

Vi har kokker i alle våre butikker som mer enn gjerne hjelper deg når du er i butikken! Her kan du også sende et spørsmål til kokken dersom det er noe du lurer på i forhold til matlaging.

Har du spørsmål vedrørende en spesifikk butikk, markedsføring eller sortiment så kan du bruke tilbakemeldingskjemaet i linken her.

Send

 

 
 

Mer om

Råvarer