Nøtter | Meny
Hopp til hovedinnhold
Hopp til hovedmeny
Hopp til lokalmeny
Hopp til støttemeny
Meny Logo

Nøtter

Nøtter

Nøtter er godt for helsen vår. Hos Meny finner du mange ulike nøtter som du kan benytte i spennede retter eller som snacks. Nøtter er også et godt alternativ til et lite mellommåltid.

 


Varebeskrivelse

En liten bolle med mandler eller nøtter og tørkete bær og frukt er veldig mye sunnere enn vanlig godteri. Dessuten kan du på null komma null trylle frem de deiligste desserter. Forsøk stekte bananer med hakkete nøtter og mandler neste gang noen vil ha noe godt. Du smelter smør og sukker, og steker delte bananer et par minutter.

Lager du din egen frokostblanding trenger du også nøtter og bær og gjerne litt annen frukt også. En eksotisk mango eller en oppskåret banan sørger for at det blir søtt og godt.

Hele året er det sesong for bær hos Meny. Det er godt å vite, selv om høysesongen også hos oss er når de norske bærene er på sitt beste. Har du ikke solbær i hagen, får du de hos Meny i sesongen. Solbær er et superbær på lik linje med blåbær. I tillegg til C-vitaminene er det særlig innholdet av anioksidanter som fremheves, flavanoider og anthocyaniner, fargestoffet som gir solbærene den mørke fine fargen. Forsøk dem i en smoothie eller putt dem i frokostblandingen!Råvarer

 • Pinjekjerner Pinjekjerner
  Pinjekjerner er store frø fra konglen på spesielle furutrær som vokser ved Middelhavet. Det finnes f...
 • Mandler Mandler
  Mandel finnes i to varianter – søt og bitter. Mandeltreet anses å komme fra vest i Asia, rettere sag...
 • Pekannøtter Pekannøtter
  Pekannøtten kommer fra Nord-Amerika og vokser på store trær som kan bli bortimot 40 m høye. Nøttene ...
 • Valnøtter Valnøtter
  Valnøttreet kommer fra Mellom-Asia, det vitner 7000 år gamle funn fra Iran om. I dag er det USA, Tyr...
 
1 av 1 tips

 
 
1 av 1 tips

 
 

Er det noe du lurer på?

Vi har kokker i alle våre butikker som mer enn gjerne hjelper deg når du er i butikken! Her kan du også sende et spørsmål til kokken dersom det er noe du lurer på i forhold til matlaging.

Har du spørsmål vedrørende en spesifikk butikk, markedsføring eller sortiment så kan du bruke tilbakemeldingskjemaet i linken her.

Send

 

 

Oppskrifter