Sufflé med ost og spinat | Meny
Hopp til hovedinnhold
Hopp til hovedmeny
Hopp til lokalmeny
Hopp til støttemeny
Meny Logo

Sufflé med ost og spinat

Sufflé med ost og spinat
Med cheddar og spinat i suffleen får du en spenstig og god kveldsrett som du kan servere til gjester.

Tidsforbruk

40-60 min.

Vanskelighetsgrad

Vanskelighetsgrad: 3 av 3

Brukernes vurdering

0 stemmer motatt
Gi din vurdering!

Dette trenger du:

  • Sufflé med ost og spinat
  • 3sssmør
  • 4sshvetemel
  • 3dlmelk
  • 5stkegg

    Fyll:
  • 1stkfinhakketsjalottløk
  • 200gfrisk spinat
  • 150gcheddar
    salt og pepper

Legg til i handleliste

Slik gjør du:

Varm stekeovnen til 180 °C.

Lag en tykk, hvit saus av smør, mel og melk. Skill eggene. Rør inn eggeplommer.

Fres 1 finhakket sjalottløk i litt smør til den blir myk og blank. Ha i fersk spinat som dampes lett. Bland det inn i suffleen sammen med revet ost. Smak til med salt og pepper.

Stivpisk eggehvitene og rør dem forsiktig inn - 1/3 om gangen. Hell røren forsiktig i en smurt ildfast form. Stek suffléen ca. 45 minutter.

Den faller fort sammen, så den må serveres straks. Det er bedre at gjestene venter på suffléen enn omvendt.

Porsjonssufflé
Du kan også fordele sufflérøren i fire porsjonsformer, som på bildet. Da blir steketiden rundt 20 minutter.

Oppskrift fra www.matprat.no

Handleliste

Jeg vil gjerne ha Tips&tilbud fra Meny tilsendt på e-post hver uke
Jeg vil gjerne ha Tips&tilbud fra Meny tilsendt på SMS hver uke
Captcha

 

Skriv inn tegnene i bildet i feltet under. Dette gjør vi for at du ikke skal få uønsket e-post og sms.

 

 

 
1 av 1 tips

 
 
1 av 1 tips

 
 

Er det noe du lurer på?

Vi har kokker i alle våre butikker som mer enn gjerne hjelper deg når du er i butikken! Her kan du også sende et spørsmål til kokken dersom det er noe du lurer på i forhold til matlaging.

Har du spørsmål vedrørende en spesifikk butikk, markedsføring eller sortiment så kan du bruke tilbakemeldingskjemaet i linken her.

Send