Carpaccio med fenalår | Meny
Hopp til hovedinnhold
Hopp til hovedmeny
Hopp til lokalmeny
Hopp til støttemeny
Meny Logo

Carpaccio med fenalår

Carpaccio med fenalår
Carpaccio er en populær rett som kan brukes som forrett eller smårett. Opprinnelig skal den lages med rått kjøtt, men det passer utmerket med fenalår også.

Tidsforbruk

Under 20 min.

Vanskelighetsgrad

Vanskelighetsgrad: 1 av 3

Brukernes vurdering

0 stemmer motatt
Gi din vurdering!

Dette trenger du:

Beregn

Ingredienser for   porsjon(er)

  • Carpaccio med fenalår
  • 100gfenalår i skiver
  • 200gruccula
  • 100gparmesani små skiver
  • 2ssekstra virginolivenolje
  • 0.5tsgrovkvernetpepper
  • 1stk.sitron

Legg til i handleliste

Slik gjør du:

1. Vask ruccola og legg utover et fat.

 

2. Legg skiver av fenalår over ruccola, deretter skiver av parmesanost på toppen.

 

3. Drypp over med olje, og kvern over litt pepper. Del sitronen i båter og legg over.

 

Oppskrift fra matprat.no

Handleliste

Jeg vil gjerne ha Tips&tilbud fra Meny tilsendt på e-post hver uke
Jeg vil gjerne ha Tips&tilbud fra Meny tilsendt på SMS hver uke
Captcha

 

Skriv inn tegnene i bildet i feltet under. Dette gjør vi for at du ikke skal få uønsket e-post og sms.

 

 

 
1 av 1 tips

 
 
1 av 1 tips

 
 

Er det noe du lurer på?

Vi har kokker i alle våre butikker som mer enn gjerne hjelper deg når du er i butikken! Her kan du også sende et spørsmål til kokken dersom det er noe du lurer på i forhold til matlaging.

Har du spørsmål vedrørende en spesifikk butikk, markedsføring eller sortiment så kan du bruke tilbakemeldingskjemaet i linken her.

Send