Vilt | Meny
Hopp til hovedinnhold
Hopp til hovedmeny
Hopp til lokalmeny
Hopp til støttemeny
Meny Logo

Vilt

Vilt

Høsten er viltsesong og butikkene bugner over av eksotiske råvarer som elg, rein, hjort, hare, fasan, rådyr og rype. Dette er rette tiden for å prøve ut nye eller kjente og kjære ting som fileer, steiker eller karbonader med den ekte viltsmaken.

De fleste typer viltkjøtt gjør seg med tilbehør som tyttebærsyltetøy, viltsaus, rødvinsaus og poteter av forskjellig slag. Kokte poteter, hjemmelaget potetstappe eller fløtegratinerte poteter, alt etter hva man har lyst på.

Nesten alle oppskrifter for rein, hjort, elg og rådyr passer bra til vilt generelt. Prøv deg frem og finn dine favoritter.

Råvarer

 • Fasan Fasan

  Fasan er en delikatesse som må tilberedes med omtanke og riktig temperatur så kjøttet beholder si...

 • Rype Rype

  Selve definisjonen på eksklusiv viltsmak og nytelse. Finner du ikke rype i ferskvaredisken hos Me...

 • Reinsdyr Reinsdyr

  Meny gjør reinsdyrjakta enkel! Reinsdyrkjøtt er svært smakfullt, næringsrikt og magert, og det li...

 • Hjort Hjort

  Hjortekjøtt er noe av det ypperste viltet du kan servere, enten du er proff eller glad amatør. De...

 
1 av 1 tips

 
 
1 av 1 tips

 
 

Er det noe du lurer på?

Vi har kokker i alle våre butikker som mer enn gjerne hjelper deg når du er i butikken! Her kan du også sende et spørsmål til kokken dersom det er noe du lurer på i forhold til matlaging.

Har du spørsmål vedrørende en spesifikk butikk, markedsføring eller sortiment så kan du bruke tilbakemeldingskjemaet i linken her.

Send

 

 

Oppskrifter

 

Tid for vilt

Tid for vilt

Viltsesongen i gang og hos Meny finner du nå et stort utvalg av årets ferske viltkjøtt i mange varianter. I ferskvarediskene våre finner du alt fra elg og reinsdyrstek til fasan og mer eksotiske råvarer av vilt.