Gravet kjøtt av vilt eller får | Meny
Hopp til hovedinnhold
Hopp til hovedmeny
Hopp til lokalmeny
Hopp til støttemeny
Meny Logo

Gravet kjøtt av vilt eller får

Gravet kjøtt av vilt eller får
Graving av kjøtt er stort sett en mye enklere prosess enn de fleste forestiller seg.

Tidsforbruk

Over 60 min.

Vanskelighetsgrad

Vanskelighetsgrad: 2 av 3

Brukernes vurdering

0 stemmer motatt
Gi din vurdering!

Dette trenger du:

Beregn

Ingredienser for   porsjon(er)

  • Gravet kjøtt av vilt eller får
  • 1kgreinsdyrfileteller filet av annet vilt eller får
  • 100gsalt
  • 100gsukker
  • 1tsmalt hvit pepper
  • 1tskarve
  • 2ssakevitt

Legg til i handleliste

Slik gjør du:

1. Bland salt, karve, sukker og pepper og gni blandingen godt inn filétene på begge sider.

 

2. Strø litt av blandingen i bunnen av en form, på et fat eller i en plastpose.

 

3. Legg i filetene. Drypp eventuelt akevitt over filetene.

 

4. Strø resten av krydderblandingen over. La filetene stå kaldt i 2 døgn, husk å snu den et par ganger. Legges filetene i en plastpose, er det enkelt å snu den.

 

5. Skjær filétene i tynne skiver.

Oppskrift fra matprat.no

Handleliste

Jeg vil gjerne ha Tips&tilbud fra Meny tilsendt på e-post hver uke
Jeg vil gjerne ha Tips&tilbud fra Meny tilsendt på SMS hver uke
Captcha

 

Skriv inn tegnene i bildet i feltet under. Dette gjør vi for at du ikke skal få uønsket e-post og sms.

 

 

 
1 av 1 tips

 
 
1 av 1 tips

 
 

Er det noe du lurer på?

Vi har kokker i alle våre butikker som mer enn gjerne hjelper deg når du er i butikken! Her kan du også sende et spørsmål til kokken dersom det er noe du lurer på i forhold til matlaging.

Har du spørsmål vedrørende en spesifikk butikk, markedsføring eller sortiment så kan du bruke tilbakemeldingskjemaet i linken her.

Send

 

 
 

Mer om

Råvarer