Kyllingpai med spinat | Meny
Hopp til hovedinnhold
Hopp til hovedmeny
Hopp til lokalmeny
Hopp til støttemeny
Meny Logo

Kyllingpai med spinat

Menykokken anbefaler
Kyllingpai med spinat
Skjær en ferdiglaget pai i stykker og pakk dem inn i aluminiumsfolie. Da kan de lunes på grillen eller i en panne over bålet. Server gjerne med salat.

Tidsforbruk

40-60 min.

Vanskelighetsgrad

Vanskelighetsgrad: 2 av 3

Brukernes vurdering

0 stemmer motatt
Gi din vurdering!

Dette trenger du:

Beregn

Ingredienser for   porsjon(er)

  • Kyllingpai med spinat

Paibunn:
  • 150gsmør
  • 200ghvetemel
  • ca.2ssvann

    Fyll:
  • 4stkkyllingfileti biter
  • 1stkløk
  • 200gfrisk spinat
  • 5stkegg
  • 3dlmelk
  • 1tssalt
  • 0.5tspepper
  • 10stksorte oliven
  • 100grevethvitost, mozzarella eller smakfull ost

Legg til i handleliste

Slik gjør du:

Smuldre smør og mel og tilsett vann til en smidig deig. La deigen hvile kaldt i ca. 1/2 time.

 

Trykk deigen ut i en paiform og prikk med en gaffel. Stek i ovn ved 200 °C i ca. 15 minutter.

 

Stek kyllingbitene og finhakket løk. Tilsett renset og vasket spinat og fres det til spinaten faller sammen. Fordel alt på den forstekte paibunnen.

 

Hell over sammenvispet egg, melk, salt og pepper. Dryss delte oliven og revet ost på toppen. Stek paien videre i ca. 25 minutter til den er gyllenbrun.

Tips:

Paistykker kan pakkes i folie og lunes over grillen.

Oppskrift fra www.matprat.no

Handleliste

Jeg vil gjerne ha Tips&tilbud fra Meny tilsendt på e-post hver uke
Jeg vil gjerne ha Tips&tilbud fra Meny tilsendt på SMS hver uke
Captcha

 

Skriv inn tegnene i bildet i feltet under. Dette gjør vi for at du ikke skal få uønsket e-post og sms.

 

 

 
1 av 1 tips

 
 
1 av 1 tips

 
 

Er det noe du lurer på?

Vi har kokker i alle våre butikker som mer enn gjerne hjelper deg når du er i butikken! Her kan du også sende et spørsmål til kokken dersom det er noe du lurer på i forhold til matlaging.

Har du spørsmål vedrørende en spesifikk butikk, markedsføring eller sortiment så kan du bruke tilbakemeldingskjemaet i linken her.

Send