Roquefortdressing med worcestersaus | Meny
Hopp til hovedinnhold
Hopp til hovedmeny
Hopp til lokalmeny
Hopp til støttemeny
Meny Logo

Roquefortdressing med worcestersaus

Roquefortdressing med worcestersaus
En spennende og litt ekslusiv dressing som passer godt til grønne salater, og da gjerne til de litt mer bitre salattypene som f. eks. endive (sikori).

Tidsforbruk

Under 20 min.

Vanskelighetsgrad

Vanskelighetsgrad: 1 av 3

Brukernes vurdering

0 stemmer motatt
Gi din vurdering!

Dette trenger du:

  • Roquefortdressing med worcestersaus
  • 75gblåmuggost
  • 2ssvårløk
  • 2dlcrème fraîche
  • 1ssworcestershire-saus
  • 1sssitron
  • 1ssfinklippetfrisk basilikum

Legg til i handleliste

Slik gjør du:

Roquefortosten (eller annen blåmuggost) moses og blandes med crème fraîche. De øvrige ingrediensene røres godt inn. (Om ønskelig, kan du godt bruke purre eller gressløk istedenfor vårløk.)

Oppskrift fra frukt.no

Handleliste

Jeg vil gjerne ha Tips&tilbud fra Meny tilsendt på e-post hver uke
Jeg vil gjerne ha Tips&tilbud fra Meny tilsendt på SMS hver uke
Captcha

 

Skriv inn tegnene i bildet i feltet under. Dette gjør vi for at du ikke skal få uønsket e-post og sms.

 

 

 
1 av 1 tips

 
 
1 av 1 tips

 
 

Er det noe du lurer på?

Vi har kokker i alle våre butikker som mer enn gjerne hjelper deg når du er i butikken! Her kan du også sende et spørsmål til kokken dersom det er noe du lurer på i forhold til matlaging.

Har du spørsmål vedrørende en spesifikk butikk, markedsføring eller sortiment så kan du bruke tilbakemeldingskjemaet i linken her.

Send