Ostepai med bacon | Meny
Hopp til hovedinnhold
Hopp til hovedmeny
Hopp til lokalmeny
Hopp til støttemeny
Meny Logo

Ostepai med bacon

Ostepai med bacon
Enkelt og godt! Ost og bacon i en smakfull pai. En grønn salat og du har det komplette måltid.

Tidsforbruk

Over 60 min.

Vanskelighetsgrad

Vanskelighetsgrad: 2 av 3

Brukernes vurdering

0 stemmer motatt
Gi din vurdering!

Dette trenger du:

Beregn

Ingredienser for   porsjon(er)

  • Ostepai med bacon
paibunn:
  • 125gmeierismør
  • 200ghvetemel
  • 2ssvann

    fyll:
  • 150gbacon, i biter
  • 250grevetjarlsbergeller annen hvit ost
  • 4stk.egg
  • 2.5dlmatfløte
  • 2ssfrisk gressløk, finklippet

Legg til i handleliste

Slik gjør du:

Smuldre smør og mel. Tilsett vann og lag en jevn deig. La deigen stå kaldt ca. 30 minutter.

 

Trykk deigen ut i en smurt paiform. Stek bunnen.

 

Sprøstek baconbitene. Bland egg, fløte, gressløk og pepper. Dryss osten i paibunnen og hell eggeblandingen over. Dryss bacon på toppen. Stek paien videre til eggeblandingen er stivnet.

 

Server paien lunken med en frisk salat ved siden av.

 

Paiform ca. 24 cm i diameter (til en pai på 6-8 porsjoner).
I stekeovnen ved 200 grader i ca. 15 minutter for bunnen.
I stekeovnen ved 180 grader i ca. 20 minutter for hele paien.

Oppskrift fra melk.no

Handleliste

Jeg vil gjerne ha Tips&tilbud fra Meny tilsendt på e-post hver uke
Jeg vil gjerne ha Tips&tilbud fra Meny tilsendt på SMS hver uke
Captcha

 

Skriv inn tegnene i bildet i feltet under. Dette gjør vi for at du ikke skal få uønsket e-post og sms.

 

 

 
1 av 1 tips

 
 
1 av 1 tips

 
 

Er det noe du lurer på?

Vi har kokker i alle våre butikker som mer enn gjerne hjelper deg når du er i butikken! Her kan du også sende et spørsmål til kokken dersom det er noe du lurer på i forhold til matlaging.

Har du spørsmål vedrørende en spesifikk butikk, markedsføring eller sortiment så kan du bruke tilbakemeldingskjemaet i linken her.

Send

 

 
 

Mer om

Råvarer

Relaterte oppskrifter