Enkle pikniktips | Meny
Hopp til hovedinnhold
Hopp til hovedmeny
Hopp til lokalmeny
Hopp til støttemeny
Meny Logo

Enkle pikniktips

Enkle pikniktips

Om sommeren benytter vi oss av solskinnsværet og naturen. Mange velger å ta turen til parken eller stranden, med venner og god mat. Ønsker du en enkel piknik eller vil du gi kjæresten en hyggelig overraskelse? Vi gir deg enkle tips som kan gjøre pikniken enda bedre!

Ost og kjeks

Er du tilhenger av god mat, men ønsker å gjøre det enkelt og rimelig? Da er ost og kjeks perfekt for deg. I Meny butikkene finnes det et stort utvalg av forskjellige oster. Gi pikniken en spennende vri med blåmuggost, chevre, gode hjemmelagede ostekjeks med urter eller annen kjeks og godt drikke.  

Spekeskinke, Jacobs utvalgte skinker fra Italia eller Spania er også perfekte alternativer å ha med, og kan kombineres med chiabatta eller baguetter. For å gjøre hele opplevelsen komplett kan du ta med friske druer eller annet frukt og grønt i tillegg til maten

For en god smørbrødopplevelse kan vi anbefale pesto, brie, spekeskinke og soltørkede tomater. Eller se andre oppskrifter for gode smørbrød og sandwiches.  

For de grillfrelste

En piknik med grill behøver ikke nødvendigvis å være ensbetydende med pølser og burgere. Gjør det spennende og sunt med marinerte kyllingfileter eller grillspidd av kylling.  

Er du glad i sjømat? Da kan laks i folie på grillen være perfekt for deg. Dette er også et sunt alternativ som kan varieres på uendelig mange måter.

Er du derimot tilhenger av de gode, gammeldagse grillalternativene er hjemmelaget burger noe du kan lage hjemme og ta med på pikniken. Kjøp karbonade- eller kjøttdeig i butikken og ha i krydderet du liker best. På denne måten kan du lage en hamburger med unik smak. Hva med en cheeseburger med bbq-saus?

Har du prøvd kyllingvinger med dipp?  Ikke bare er det godt, det er også sunt og enkelt å tilberede.

Andre praktiske ting å ha med: teppe til å sitte på,kjølebag, papptallerkener, plastglass, pllastbestikk, servietter, flaskeåpner, engangsgrill, lighter/fyrstikker og ikke minst godt selskap!

 
1 av 1 tips

 
 
1 av 1 tips

 
 

Er det noe du lurer på?

Vi har kokker i alle våre butikker som mer enn gjerne hjelper deg når du er i butikken! Her kan du også sende et spørsmål til kokken dersom det er noe du lurer på i forhold til matlaging.

Har du spørsmål vedrørende en spesifikk butikk, markedsføring eller sortiment så kan du bruke tilbakemeldingskjemaet i linken her.

Send

 

 

Oppskrifter

 • Bakerens gigantsike pikniksmørbrød Bakerens gigantsike pikniksmørbrød
  Kjøp et rundt grovbrød hos bakeren eller prøv oppskriften på vårt piknikbrød med valnøtter. Lag et g...
 • Biffsmørbrød med brie Biffsmørbrød med brie
  Kosemat! Biffsmørbrød kan serveres til mange anledninger. En hyggelig kveld for to? Eller god mat ti...
 • Karbonadesmørbrød Karbonadesmørbrød
  Et smørbrød skal kunne spises med øynene. Det skal være høyt, luftig og fylle opp magen. Med ferske ...
 • Leverposteismørbrød Leverposteismørbrød
  Smørbrød passer til mange anledninger. Denne varianten med leverpostei og bacon er super turmat, ell...

Artikler