Brune pinner | Meny
Hopp til hovedinnhold
Hopp til hovedmeny
Hopp til lokalmeny
Hopp til støttemeny
Meny Logo

Brune pinner

Brune pinner
Brune pinner er av de mest lettvinte slagene å bake. Sirup og kanel i deigen er med på å sette den gode smaken.

Tidsforbruk

20-40 min.

Vanskelighetsgrad

Vanskelighetsgrad: 2 av 3

Brukernes vurdering

0 stemmer motatt
Gi din vurdering!

Dette trenger du:

  • Brune pinner
  • 150gsmør
  • 200gsukker
  • 2stk.eggeplomme
  • 1sslys sirup
  • 0.5tsmalt kanel
  • 1tsvaniljesukker
  • 1tsnatron
  • 300ghvetemel
    egg til pensling

    sukker og hakkede mandler til pynt

Legg til i handleliste

Slik gjør du:

Rør smør og sukker hvitt. Bland i resten av ingrediensene.

 

Elt deigen og del den i 6 emner. Trill pølser og trykk dem ut på plate til flate stenger.

 

Pensle med egg, dryss på sukker og mandler og stek kakene på øverste rille i stekeovnen ved 175 °C i 10-12 minutter.

 

Skjær stengene på skrå mens de er varme. Avkjøl på rist.

 

 

Oppskrift fra www.matprat.no

Handleliste

Jeg vil gjerne ha Tips&tilbud fra Meny tilsendt på e-post hver uke
Jeg vil gjerne ha Tips&tilbud fra Meny tilsendt på SMS hver uke
Captcha

 

Skriv inn tegnene i bildet i feltet under. Dette gjør vi for at du ikke skal få uønsket e-post og sms.

 

 

 
1 av 1 tips

 
 
1 av 1 tips

 
 

Er det noe du lurer på?

Vi har kokker i alle våre butikker som mer enn gjerne hjelper deg når du er i butikken! Her kan du også sende et spørsmål til kokken dersom det er noe du lurer på i forhold til matlaging.

Har du spørsmål vedrørende en spesifikk butikk, markedsføring eller sortiment så kan du bruke tilbakemeldingskjemaet i linken her.

Send

 

 
 

Syv slag til jul

Syv slag til jul

Her finner du oppskrifter på de tradisjonelle syv slagene. Er du ikke kakebake-typen men kakespise-typen, finner du alle kakene hos Meny - fiks ferdige.

Jul hos Meny

Jul hos Meny

Jul - tiden for store matgleder!

Aldri er maten så mye i fokus som i julen. Hos Meny får du alt du trenger til julebaksten, de store middagene med alt tilbehøret, til sildebordet og konfektgavene.