Påsketid | Meny
Hopp til hovedinnhold
Hopp til hovedmeny
Hopp til lokalmeny
Hopp til støttemeny
Meny Logo

Påsketid

Påsketid

Endelig påske, dagene er lange og lyse og vi ser frem til at solen skinner.

Det er tid for turer, lune solvegger, lange lunsjer, brune fjes, sjokolade, appelsin og deilige middager.

 

Påsken er en høytid med sterke tradisjoner i Norge. Maten står i sentrum, med lam, egg og mye gode søtsaker. Hos Meny får du alt du trenger for å lage den perfekte rammen rundt påskeferien, om du skal reise bort eller være hjemme.

Kanskje har du også tid og lyst til å eksperimentere litt ekstra med de mange spennende råvarene som finnes i det store vareutvalget. La deg inspirerer og har du muligheten, ta en ekstra tur i butikken midt i uken for å handle ferske varer som fisk, frukt og grønnsaker.

Uansett hvor du er i påskeferien skal du sikkert ut på tur. Maten er en viktig del av turen for både store og små. Hvorfor ikke ta med annen turmat enn den vanlige matpakken?

Fyll sekken opp med foliepakker fylt med pølser og grønt eller pizzasnurrer, lag en fin plass i le, tenn bål og varm opp godsakene. Kaldt vann med appelsinskiver smaker forfriskende til og med blåbærmuffins og hjemmelaget kakao får du stilt søtbehovet.

Husk å rydde opp etter deg før turen går videre. Skal du langt, er en miks av nøtter og tørket frukt super kost som er lett å ha med i en pose i lommen. Kombinasjonen av fett i nøttene og sukkeret i frukten gir energi i massevis. Hos Meny har de stort utvalg av både tørket frukt og nøtter og du får også kjøpt nøtter i løsvekt.

God påske og velbekomme!


 

 
1 av 1 tips

 
 
1 av 1 tips

 

Smaksvariasjon på lammelåret....``` ` <p>Prøv et "Provence-snitt" på lammelåret og fyll det med oppskåret sopp, litt bacon, finhakket hvitløk, fennikel, persille, timian, kjørvel og en klatt smør. Tilsett litt loffterninger, salt og pepper og resultatet er en saftig og smakfull Provence-lammestek.</p>` /Kokkekommentarer/Smaksvariasjon-pa-lammelaret/`/Global/Logo/MenyLogoDefault3.jpg

Grilling av pølser``` ` <p>Lag to soner på grillen, en varm og en "kald". Grillpølser blir best om de først grilles på indirekte varme (kald sone), for så å grilles på direkte varme (varm sone). Da blir pølsene varme inni uten å bli brent utenpå.</p>` /Kokkekommentarer/Grilling-av-polser/`/Global/Logo/MenyLogoDefault3.jpg

 

Er det noe du lurer på?

Vi har kokker i alle våre butikker som mer enn gjerne hjelper deg når du er i butikken! Her kan du også sende et spørsmål til kokken dersom det er noe du lurer på i forhold til matlaging.

Har du spørsmål vedrørende en spesifikk butikk, markedsføring eller sortiment så kan du bruke tilbakemeldingskjemaet i linken her.

Send

 

 

Oppskrifter

Artikler

  • Egg Egg

    Egg spises over hele verden, i alle kulturer, i både fattige og rike land. Egget gir først og fre...

  • Bildet fra: matprat.no Grillmat i påsken

    En sen påske betyr for mange påske i lavlandet. Påsken blir starten på våren med grilling i parke...

  • Lag god løypemat Lag god løypemat

    Hvit snø, bitende kulde og strålende sol. Ingenting er så idyllisk som en tur i skiløypa eller ak...

Tema

 

Grillmat i påsken

Bildet fra: matprat.no

En sen påske betyr for mange påske i lavlandet. Påsken blir starten på våren med grilling i parken, piknik og hyggelige dager på terrassen.