Helt rå på kylling

Hvitt kjøtt er litt sunnere, med lite fett og mye protein. Og så er det jo veldig godt og passer til det meste!
  • %
    produktbilde
    kr 109,00
    kr 178,69 /kg

    Kyllingfilet

    610g Kyllinggården

  • %
    produktbilde
    kr 64,90
    kr 185,43 /kg

    Kyllingfilet

    350g Kyllinggården

  • %
    produktbilde
    kr 135,83
    Før kr 89,00 1,7 kg kr 79,90 /kg

    Lerstang Kylling

    Ca1,7kg Rå Jacobs Utvalgte

    Tilbud t.o.m. 12/08
  • %
    produktbilde
    kr 79,90
    kr 133,17 /kg

    Kylling Lårfilet

    600g Kyllinggården

  • %
    produktbilde
    kr 39,90
    kr 199,50 /kg

    Kylling Salatkjøtt

    200g Prior

  • %
    produktbilde
    kr 128,40
    kr 91,71 /kg

    Kyllingfilet

    1,4kg First Price

Se flere varer i nettbutikken

Bruk steketermometer når du skal steke kalkun. Stek kalkunen ved 150 grader, til den har en kjernetemperatur på 68 grader, og la den hvile i 30 minutter før servering. Resultatet er en saftig kalkun som imponerer!

Lene Kristiansen
MENY Rona

Tips

Kyllingfilet inneholder nesten ikke noe fett, bare 1 %. I motsetning til i en del andre kjøttslag er ikke fettet marmorert inn i kyllingkjøttet, men sitter like under skinnet.