Julen er bedre med MENY

Gode smaker hører julen til og er med på å skape gode opplevelser og ikke minst gode minner. Derfor har vi i MENY laget Julehjelpen. Her har vi samlet inspirasjon og gode råd fra MENY-Lauget som sikrer en jul og nyttårsfeiring fylt med gode minner og god smak.

Julelotteri

Dagens premie:

Dagens premie

Julekonfekt og lakris fra Jacobs Utvalgte

Prøv julelykken her

Nye premier hver dag!

Ta et nytt lodd hver dag frem til jul

Julelotteri

Julen er bedre med Meny

Med meny

dager timer minutter

til jul

Julekalender

Med meny

Tilsett smak i formen når du tilbereder ribba. Litt øl, laurbærblader, løk, chili, worchestersaus og friske urter. Enda bedre ribbe, enda mer smak i sausen!

Sven-Martin Gelsdorf

Kjøpmann på MENY Gystadmarka

Bordpynt til jul:

produktbilde
4 for 3

Julebrus

produktbilde
4 for 3
Svineribbe troner fremdeles øverst på pallen som nordmenns favoritt på juleaften. Visste du at ribbe har vært en norsk tradisjon ved juletider helt siden før-kristen tid og vinterblotet?
Lag en skikkelig juleburger ved å bytte ut kjøttdeigen med medisterdeig! Bland medisterdeigen med litt finhakket chili, hvitløk og litt urter.
Emblem
En veldig koselig gaveidé er å gi noe man har laget selv! Her finner du tips og inspirasjon til hvordan du kan lage flotte gaver ut av bakverk, nøtter, frukt og bær. Dette er også perfekte gaver til den som har alt.
Emblem
Her finner du også oppskrifter som passer godt i romjulen og på nyttårsaften!

En kjøttfri julemiddag kan både være enkel og smakfull. Du kan erstatte julens hovedråvarer som for eksempel ribbe, pinnekjøtt og lutefisk med kjøttfrie alternativer som for eksempel Oupmh! eller lag dine egne Vegisterkaker. Dette passer godt til julens tilbehør som kålrotstappe, ertepurè og rødkål.

Patrick Castellano

MENY Indre havn
Emblem
Eplechutney passer godt til pateer, posteier, kjøtt og smaksrike oster.