Julen er bedre med MENY

Gode smaker hører julen til og er med på å skape gode opplevelser og ikke minst gode minner. Derfor har vi i MENY laget Julehjelpen. Her har vi samlet inspirasjon og gode råd fra MENY-Lauget som sikrer en jul og nyttårsfeiring fylt med gode minner og god smak.

Julen er bedre med Meny

dager timer minutter til jul

Julekalender

Julelotteri

Vinn to premier - gi bort én til noen som fortjener det

Dagens premie

Jacobs Utvalgte spekemat og ost

Prøv julelykken

Ta et nytt lodd hver dag frem til jul

Julelotteri

flake flake flake flake flake flake

Ojsann

Dette gikk ikke som forventet.

Hurra! du vant dagens julelotteri

Vinnerpremie

For at vi skal komme i kontakt med deg, ønsker vi at du skal fylle ut skjemaet nedenfor. Vi vil kontakt deg i løpet av kort tid, så vær tilgjengelig på mail eller telefon.

Til hvem skal vi sende premien?
Laster

Takk! Du vil snart få informasjon på epost

Får du ikke epost ta kontakt med kundeservice på 97659135.

Del Julelotteriet med dine venner
Kanskje er det du som får en av premiene dersom de vinner!

Vi har en trøstepremie til deg!

Ikke Trumf-medlem?

Bli Trumf-medlem nå!

For å få kuponger og andre fordeler må du være Trumf-medlem. Det kan ta noen dager før du er registrert og kan benytte deg av alle våre fordeler, men vi gir deg beskjed. Som Trumf-medlem kan du nyte godt av 1% Trumf-bonus på alt du handler, Sunnhetsbonus på 7%, kuponger og mange andre fordeler. Bli med i Trumf-gjengen!

Bli Trumf-medlem nå!

Det var dumt! Du trakk dessverre ikke vinnerloddet i dag.

Vi deler ut nye fantastiske premier i morgen også og håper at du vil prøve lykken igjen da?

Vil du ha en enkel påminnelse på e-post hver dag slik at du ikke glemmer å trekke lodd? (Vi lover å ikke spamme deg)

Få påminnelse om neste luke i Julelotteriet på epost
Laster

Du får en påminnelse om julelotteriet i morgen! Lykke til med trekningen

Fortell dine venner om Julelotteriet. Kanskje er det du som får en av premiene dersom de skulle vinne!

Vi har en trøstepremie til deg!

Ikke Trumf-medlem?

Bli Trumf-medlem nå!

For å få kuponger og andre fordeler må du være Trumf-medlem. Det kan ta noen dager før du er registrert og kan benytte deg av alle våre fordeler, men vi gir deg beskjed. Som Trumf-medlem kan du nyte godt av 1% Trumf-bonus på alt du handler, Sunnhetsbonus på 7%, kuponger og mange andre fordeler. Bli med i Trumf-gjengen!

Bli Trumf-medlem nå!

Slik holder du julekakene sprø! Pakk inn 2 ss bakepulver i kjøkkenpapir og legg pakken i kakeboksen. Bakepulveret trekker til seg fuktighet, og kakene holder seg sprø lenger.

Emil Myrvang
MENY Jarhuset

La eggene stå i romtemperatur natten over. Romtempererte egg er best å bake med. Det blir for eksempel mye enklere å skille hviten fra plommen.

En kjøttfri julemiddag kan både være enkel og smakfull. Du kan erstatte julens hovedråvarer som for eksempel ribbe, pinnekjøtt og lutefisk med kjøttfrie alternativer som for eksempel Oupmh! eller lag dine egne Vegisterkaker. Dette passer godt til julens tilbehør som kålrotstappe, ertepurè og rødkål.

Patrick Castellano
MENY Indre havn

Pepperkaker med blåmuggost er kjempegodt! Erstatt den tradisjonelle kjeksen med pepperkake og nyt den spennende smaken av blåskimmerost og søt pepperkake. Ekstra godt blir det med fiken, valnøtter, eple, marmelade eller honning. Du kan også knuse pepperkaker og bruke dem som bunn til ostekake neste gang du skal bake.

Brynhild Ree Jensen
Helgø MENY Mariero

MENY Anbefaler MENYs egen smakfulle julekake, nystekes i butikk hver dag! Bakt på rikelig med godt smør, og akkurat passe mengde med rosiner. En god kopp kaffe, saftig julekake, godt smør og brunost. Perfekt følge til julemusikk og gavepapir!

Når du skal velge pinnekjøtt, så gjelder det å finne din favoritt. I vårt sortiment finner du alt fra de mildeste og snille, til det røkte og smaksrike. Velg pinnekjøtt med mye kjøtt, og gjerne litt fett på. Fettet gir smak, og kan eventuelt fjernes etter tilberedning.

Sissel Iren Sperrevik
MENY Industriveien

Epler er vakkert på fruktfatet, men de smaker også godt som tilbehør til julemiddagen. Stekte eplebåter sammen med fiken og svisker passer godt til både kalkunen og ribba. Ovnsbakte hele epler fylt med marsipan, rosiner, kanel, brunt sukker og litt smør passer perfekt som juledessert.

Kim Ronny Larsen
MENY Stovner

En fløyelsmyk kålrabistappe smaker fantastisk til pinnekjøttet. Kok kålrot i vann med potet og gulrot. Moses godt. Rør inn smør, salt, pepper, revet muskat, litt av kokekraften fra pinnekjøttet og en skvett fløte. Så enkelt – og så godt!

Anita Svendsen
MENY Borrevegen

Lutefisken lages på forskjellige måter etter hvor i landet du kommer fra. Noen liker den dampet i kjele, mens andre baker den i ovnen. Noen spiser den med ertestuing og bacon, mens andre liker den best med lønnesirup og brunost. Tradisjonelt spiser man Ringeriks- eller mandelpotet til lutefisk, men nå finnes det mange spennende norske potetsorter; prøv Gulløye fra Troms, Fjellmandel fra Oppdal, eller delikatessepoteter fra Bjertnæs & Hoel i Vestfold.

Guro Bondestad
MENY Grim

Klementiner spises i hovedsak naturell som en naturlig og velsmakende forfriskning. Du kan også koke marmelade av klementiner som tilbehør til julens oster, eller bruke dem som topping på fruktsalaten eller riskremen.

Er du ikke kakebake-typen men kakespise-typen, finner du alle kakene hos MENY - fiks ferdige.

En veldig koselig gaveidé er å gi noe man har laget selv! Her finner du tips og inspirasjon til hvordan du kan lage flotte gaver ut av bakverk, nøtter, frukt og bær. Dette er også perfekte gaver til den som har alt.

Klementin er smaken og lukten av jul for de fleste. Mulighetene med klementin er mange og bruksområdene er nesten uendelige. Har du for eksempel prøvd å fylle kylling med halve klementiner? Resultatet er en saftig kylling med smaken av jul.

Jan Arne Moen
MENY Colosseum

Slik holder du julekakene sprø! Pakk inn 2 ss bakepulver i kjøkkenpapir og legg pakken i kakeboksen. Bakepulveret trekker til seg fuktighet, og kakene holder seg sprø lenger.

Emil Myrvang
MENY Jarhuset

Hjemmelaget marsipan er enkelt. Mandler, melis og eggehvite er det eneste du trenger. Og husk at du også får kjøpt ferdig kransekakemasse. Denne kan du rulle til små stenger, stek den gylden og dypp endene i sjokolade. Enkelt og godt!

Espen Lie
leder av MENY-Lauget

Velger du juleribbe får du både ribbe og Dansk fleskesteg i ett! Her har du to middager med samme stykket. Skjær av filetstykket, den magre, kjøttfulle enden hvor ytrefileten sitter. Dermed har du både klassisk ribbemiddag og Dansk fleskesteg, som du for eksempel kan fylle med svisker og epler.

Jacob W. Mogensen
MENY Ringnes park

Småkaker kan uten problem fryses i 2-3 måneder uten at smaken forringes. Så er du ute i god tid, kan du fryse kakene og ta dem ”ferske” opp av frysen til adventstiden.

Tilsett smak i formen når du tilbereder ribba. Litt øl, laurbærblader, løk, chili, worchestersaus og friske urter. Enda bedre ribbe, enda mer smak i sausen!

Sven-Martin Gelsdorf
MENY Røa

MENY bruker cookies på sine nettsider for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke nettstedet, godtar du bruk av cookies.