Julens ribbe

Det er ikke jul før det er sprø svor på ribba
Fast Julepris
16,90/hg
Nystekt ribbe fra varmeskapet

Svineribbe troner fremdeles øverst på pallen som nordmenns favoritt på juleaften. Visste du at ribbe har vært en norsk tradisjon ved juletider helt siden før-kristen tid og vinterblotet?

Tips

MENYs juletallerken: nystekt ribbe, en grov og saftig medisterkake, vår egen julepølse, en skikkelig ribbesaus, surkål og kokte poteter. Vår juletallerken får du varm eller kald, hver dag frem til jul.

Oppskrifter

Tips

MENY Anbefaler - MENYs egne medisterkaker. En saftig medisterkake laget av grovkvernet medisterfarse, perfekt krydret med muskat og ingefær. Varmes i ovn eller panne og kan i tillegg til middag gjerne severes lune på brød med godt smør, rødkål eller rødbetsalat og grov sennep.

Tips

MENY Anbefaler rå julepølse: En smaksfest av en pølse med hele 91% kjøttinnhold! Laget etter MENY-Laugets gode, gammeldagse danske oppskrift, med grovkvernet kjøtt som gir en ekstra saftig pølse. Tradisjonstro krydret med litt allehånde, kryddernellik og hvit pepper. Tips: Kan gjerne trekkes ferdig i juleøl etter bruning i stekepannen.

Tips

MENYs egen ribbesaus:En skikkelig middagsaus man bare vil ha mer av! Laget fra bunnen på smakfull ribbesjy, krydret med litt sennep, muskat og selleri og rundet av med litt revet brunost.

Tips

Spesialitetsmerket kvalitetsribbe fra glade griser på Jæren. Ekstra store ribber med perfekt fettmarmorert kjøtt, som gir deg akkurat den saftige opplevelsen du ønsker deg under en knasende sprø svor. En sann matskatt!

Til inspirasjon