Julens pinnekjøtt

Det er ikke jul før du kjenner lukten av pinnekjøtt! Her finner du oppskriften på pinnekjøtt, koketid og tips til porsjonsberegning og tilbehør.

Når du skal velge pinnekjøtt, så gjelder det å finne din favoritt. I vårt sortiment finner du alt fra de mildeste og snille, til det røkte og smaksrike. Velg pinnekjøtt med mye kjøtt, og gjerne litt fett på. Fettet gir smak, og kan eventuelt fjernes etter tilberedning.

Sissel Iren Sperrevik

MENY Industriveien

En fløyelsmyk kålrabistappe smaker fantastisk til pinnekjøttet. Kok kålrot i vann med potet og gulrot. Moses godt. Rør inn smør, salt, pepper, revet muskat, litt av kokekraften fra pinnekjøttet og en skvett fløte. Så enkelt – og så godt!

Anita Svendsen

MENY Borrevegen

Når du skal velge pinnekjøtt, gjelder det å finne din favoritt. Hos MENY finner du alt fra de milde og snille til røkte og smaksrike

Lene Kristiansen

Medlem av MENY-Lauget

Damp pinnekjøttet på toppen av mandelpoteter, istedenfor på rist eller pinner. Potene blir ikke mos, men faste og deilig smakfulle.