Linnea Finnskogen - Hamar

Linnea Finnskogen - Hamar

Skogsområdene i Hedmark er rike på smakfulle ressurser.

Blomster som geitrams, løvetann, kløver og mjødurt brukes i produksjonen, i tillegg til granskudd og bær – helt naturlig og uten tilsetningsstoffer.

Fordi gode produkter krever gode råvarer, bruker Linnea Finnskogen bær fra Finnskogene. Skogsområdene strekker seg fra Eidskog i sør til Trysil i nord, og har lite biltrafikk og andre forurensende virksomheter. Skogsbærene hentes ut fra usprøytede områder.

Fra blåbærsirup til granskuddsirup

Linnea Finnskogen produserer blant annet blåbærsirup, villbringebærsirup, granskuddsirup og tyttebærsirup. Blåbærsirupen passer perfekt til brie og camembert, mens villbringebærsirup smaker nydelig til desserter og fjærkre.

Granskuddsirupen lages med Løiten Sommerakevitt, og kan brukes til både pannekaker, desserter, spekemat og dressinger. Tyttebærsirupen lages med stjerneanis, og passer til både svine- og lammekjøtt og hjemmelaget riskrem.

Produktene til Linnea får du i utvalgte MENY-butikker.