Matlyst - Olsvik

Matlyst - Olsvik

Lidenskap for mat helt siden helt siden 1949.

Anton Faugstad åpnet sin første butikk i 1949, og i 1979 åpnet den første Safari-butikken – etter hvert en kjede som på det meste hadde 12 butikker. Safari var kjent for sine flotte ferskvaredisker og brede vareutvalg.

I 2008 samlet Safari all sin produksjon under samme tak for å utvide og videreutvikle produksjonen av kjøtt, pølser og pålegg. I tillegg ble et topp moderne anlegg bygd i Olsvik og navnet ble endret til Matlyst.

Ivaretar de gode, gamle mattradisjonene

I dag er Matlyst en lokal håndverksbedrift som lager ferske kjøttvarer, pålegg og pølser etter egne tradisjonsrike oppskrifter. Storfe, gris, sau og lam til produktene kommer fra velrenommerte leverandører rundt om i distriktet.

Hovedområdet er fremdeles produksjon av ulike kjøttvarer, pølser og pålegg. Selv om det er videreutvikling og nyskapning av ulike produkter og konsepter, ivaretas de gode, gamle mattradisjonene.

Alt de lager er basert på smak, håndverk, tradisjon og ren kvalitet. For Matlyst handler det om kjærligheten for ekte mat laget av rene råvarer – som om du skulle laget det selv. Ingen juksing, bare ekte mat med rene råvarer.

Produktene til Matlyst får du i utvalgte MENY-butikker i Hordaland.