Norsk Kvalitetsmat AS

Norsk Kvalitetsmat AS

Kvalitetsfiskekaker fra Surnadal i Møre og Romsdal.

Norsk Kvalitetsmat AS er en familiebedrift med 10 ansatte som holder til i Surnadal kommune, midt i mellom Trondheim, Kristiansund og Molde. I den topp moderne fabrikken lages MENY Anbefaler fiskekakene som du finner i MENYs fiskedisker.

Velger de beste råvarene

Norsk kvalitetsmat AS ble startet i 1997 av far og sønn Ivar og Rolf Næss, og bedriften kan se tilbake på flere hyggelige norgesmestertitler i flere kategorier gjennom årene.

Vi setter vår ære i kvalitetsprodukter, og drar selv ut og velger de beste råvarene til våre produkter.

Produksjonen har topp moderne utstyr og stekelinjene er automatisert, noe som gir en optimalisert produksjon.

MENY Anbefaler fiskekaker

I MENYs fiskedisker finner du fiskekaker med kolje og fiskekaker med steinbit & hvitløk fra Norsk kvalitetsmat. Begge typene er anbefalt av MENY-Lauget og merket med MENY Anbefaler.

Fiskekakene varmes i stekepanne i 2-3 minutter på hver side på middels varme. Bruk gjerne usaltet smør eller nøytral olje. Server med kokte poteter, revet gulrot og rømme eller remulade. Fiskekakene kan også varmes i brun saus og serveres med kokte grønnsaker til.

MENY Anbefaler fiskekaker får du i alle MENY-butikker og i nettbutikk