Koronakrise for Klokk & Co Se video

Koronakrise for Klokk & Co

På Huseby i Oslo lager de alkoholfritt øl av høy kvalitet med gode, naturlige råvarer. Nå merker den lille familiebedriften koronakrisen.

- Vær så snill og støtt de små, lokale produsentene, ber gründer Kristine Lund.

Alkoholfritt øl er en populær og økende trend, men nå har familiebedriften mistet flere av sine inntektskilder.

Heldigvis er det god fart hos MENY, og småprodusentene ber nå folk om å velge dem når de handler. Klokk & Co leverer fire alkoholfrie varianter til MENY: FRIPA, NADA, OK! og Gringo.

Øl fra Klokk & Co finner du hos MENY:


MENY setter nå ned prisene på over 3000 lokale Matskatter, og i tillegg gir vi 10% av det du betaler tilbake til produsentene.

 

Leif Klokk og Kristine Lund står bak Klokk & Co og har fått mye oppmerksomhet for sitt alkoholfrie øl. Leif Klokk og Kristine Lund står bak Klokk & Co og har fått mye oppmerksomhet for sitt alkoholfrie øl.

Samboeren knakk koden

Bryggerieventyret startet da Kristine gikk gravid. Hun begynte å lete etter gode alkoholfrie øl i hyllene, men ble skuffet.

Hun syntes utvalget var så fryktelig kjedelig! Hvorfor skulle man ikke kunne nyte godt øl, selv om man ikke kunne - eller ville - ha alkoholen?

Det ble mye klaging til samboer og bryggemester Leif Klokk, som begynte å forske på saken. Etter prøving og feiling – og 3000 liter i sluket, knakk han koden og FRIPA ble satt på bordet.

Siden den gang har det bare gått framover for Klokk & Co. Stort engasjement og lidenskap er viktige ingredienser i et godt produkt, sammen med de beste, naturlige råvarene, og godt håndverk.

Innovativ brygging

Klokk & Co har fått mye oppmerksomhet for sin innovative tilnærming i en kategori som tradisjonelt har vært tungt dominert av noen få store bryggerier.

Blant annet fikk de Matskattstipend fra MENY i 2018 til videreutvikling av sin alkoholfrie portefølje.

- To av tre gründere bak Klokk & Co jobber nå fulltid i selskapet, og siden vi også er samboere med to små jenter, kan man vel trygt si at vi er blitt en gründerfamilie, sier Kristine.

Klokk & Co - Oslo

Klokk & Co - Oslo

På Huseby i Oslo lages alkoholfritt øl av høyeste kvalitet med naturlige, gode råvarer.