Como Mexico - Sola

Como Mexico - Sola

Det hele startet i 2012 da Lety Rodriguez flyttet til Norge. Hun hadde med seg kjevle og bestemors tortillaoppskrift i bagasjen.

En tortilla er ikke bare en tortilla – det fikk Lety erfare da hun kom til Norge. I butikkhyllene var det nemlig labert med autentiske, mexicanske tortillas.

Den eneste måten Lety kunne få ekte tortillas på, var å bake dem selv.

Letys tortillas ble fort en snakkis i vennegjengen, og hun fikk stadig forespørsler om hun kunne lage noen ekstra når hun skulle bake.

Og slik startet et lite, mexicansk eventyr i Sola utenfor Stavanger.  

Lety og mannen Eirik har gjort hobby til levebrød med Como Mexico. Lety og mannen Eirik har gjort hobby til levebrød med Como Mexico.

Vil revolusjonere fredagstacoen

Sammen med sin mann Eirik Myklebust har Lety gjort hobbyen sin til et levebrød. Ved å kunne tilby autentiske, mexicanske tortillas ønsker Como Mexico å bidra til å revolusjonere fredagstacoen i de tusen hjem.

Det er stadig økende interesse for autentisk mexicansk mat. Nå som flere blander krydder selv, lager egen salsa, saus og guacamole, skulle det bare mangle at tacoen serveres med autentiske tortillas til.

Istedenfor å måtte bake tortillas selv, kan du nå enkelt kjøpe ferdige tortillas fra Como Mexico til fredagstacoen.

Norske råvarer blir mexicanske godsaker

Hos Como Mexico lages det både autentiske mais- og hvetetortillas. Til hvetetortillaen brukes det i tillegg kun norske underleverandører for alle ingredienser.

Det brukes ikke konserveringsmidler i tortillaene, og derfor må tortillaen oppbevares kjølig.

Tortillaene lages ved å først blande ingrediensene og deretter lages små deigballer. Disse deigballene presses flate før de stekes og kjøles ned for pakking. 

Tortillas fra Como Mexico finner du i utvalgte MENY-butikker i Rogaland, Hordaland, Agder og Osloområdet.