Linnea Finnskogen - Hamar

Håndlaget sirup fra naturen.

Skogsområdene i Hedemark er rike på ressurser. Dette benytter Linnea Finnskogen seg av når de finner naturlige smakstilsetninger til sine siruper. Blomster som geitrams, løvetann, kløver og mjødurt brukes i produksjonen i tillegg til granskudd og bær. Helt naturlig, og uten tilsetningsstoffer. 

Gode produkter krever gode råvarer. Derfor bruker Linnea Finnskogen AS bær fra Finnskogene. Dette er skogsområder som strekker seg fra Eidskog i sør til Trysil i nord, og som har lite biltrafikk og andre forurensende virksomheter. Skogsbærene hentes fra usprøytede områder.

Produkter

Blåbærsirup, full av antioxydanter – men det vet ikke ostene brie og camembert om, de bare synes smaken er så passende!!

Villbringebær – alle vet at er det smått og lite, så er det også godt! Linena Finnskogen er de eneste i Europa som lager noe av villbringebær, kommersielt. Heeelt nydelig til desserter og fjærkre.

Tyttebærsirup med konjakk – er et produkt det selges meget av, faktisk den vi selger mest av, alkohol finnes ikke igjen etter koking, så det er smaken som selger!

Granskuddsirup med Løitens Sommerakevitt – lokalt !!! Allrounder, som kan brukes til “alt”. Også helt unikt produkt 

Rognebærsirup med vanilje; til and, storfugl, vilt og desserter – og også cupcakes!!!

Tyttebærsirup med stjerneanis; til svine og lammekjøtt, og samtidig den beste til hjemmelaget riskrem

Solonge; sirup av løvetannblomster – nydelig smak, mild rund og honningaktig

Produktene til Linnea får du i utvalgte MENY-butikker i Hedmark