Matlyst - Olsvik

Naturlig matlyst.

Matlyst er en lokal håndverksbedrift som lager ferske kjøttvarer, pålegg og pølser etter egne tradisjonsrike oppskrifter. Alt de lager er basert på smak, håndverk, tradisjon og ren kvalitet. Det handler om kjærligheten for ekte mat laget av rene råvarer – som om du skulle laget det selv.

Familien Faugstad har alltid vært lidenskapelig opptatt av mat, kvalitet og service. Allerede i 1949 åpnet Anton Faugstad sin første butikk; i 1971 åpnet den første Safari-butikken. Safari-kjeden hadde på det meste 12 butikker og var kjent for sine flotte ferskvaredisker og brede vareutvalg. Sønnen Arild Faugstad overtok roret etter sin far på midten av 90-tallet og i 1999 startet de eget produksjonsselskap.

Ønske om å utvide og videreutvikle produksjon av kjøtt, pølser og pålegg var sterkt, og i 2008 samlet Safari all sin produksjon under samme tak. Et nytt,stort og topp moderne anlegg ble bygget i Olsvik. Matlyst ble det nye navnet på selskapet. Matlyst er i dag en produksjonsbedrift som leverer produkter til dagligvarebransjen, storhusholdning og restaurantbransjen.

Hovedområdet er fremdeles produksjon av ulike kjøttvarer, pølser og pålegg. Et nytt spennende satsningsområde er ferdigmatkonsepter.Til tross for videre utvikling og nyskapning av ulike produkter og konsepter, ivaretas de gode gamle mattradisjonene. Ingen juksing, bare ekte mat med rene råvarer.

Hva er Matlyst

Matlyst er å få vann i munnen av tanken på den lyserosa roastbiffen i matpakken. Matlyst er å glede seg til å spise saftige pølser til middag – helst hver dag. Matlyst er å lengte etter pinnekjøtt, selv om sommeren så vidt er over. Matlyst handler om smak, håndverk og tradisjon. Matlyst handler om kjærligheten for ekte mat laget av rene råvarer – som om du skulle laget det selv. 

Rene råvarer

Storfe, gris, sau og lam til våre produkter kommer fra velrennomerte leverandører rundt om i distriktet. Våre dyktige fagfolk sørger for at kun nøye utvalgte råvarer får bli med i produksjonen.

Ekte mat

Ekte pølser med ekstra mye kjøtt. Ekte, røykt kjøtt som har hengt i røykeovner over bøkeflis. Ekte skinke, uten unødvendige tilsetningsstoffer. Ekte mat er ærlig mat. Du slipper å lure på hva du egentlig spiser.

Lokal produksjon

Ved vårt moderne anlegg i Olsvik lages de ferskeste kjøttvarer, pålegg og pølser. Våre tradisjonsrike oppskrifter sørger for utsøkt smak og hjemmelaget kvalitet. Håndverket ivaretas uansett størrelsen på produksjonen.

Produktene til Matlyst får du i utvalgte MENY-butikker i Hordaland

 


Relaterte artikler