Svanøy Røykeri - Svanøy

I ett med naturen, i Sogn og Fjordane

Skal det være røkelaks med en smak av konjakk, akevitt eller egenprodusert porssnaps? På Svanøy røykes laksen på finurlige vis, som gir oss et spennende utvalg av foredlede lakseprodukter. I produksjonen er man prisgitt vær og vind, her drives det i ett med naturen. Det er med på å sette et av flere særpreg på de smakfulle produktene. 

Svanøylaks er et produkt der de kun bruker laks av beste kvalitet frå Marø Havbruk på Svanøy. De følger livsløpet til laksen fra den er 70-80 gram og fram til ferdig foredlet produkt. Driften går i ett med naturen og er prisgitt vær og vind, noe som kan være med på å prege det unike produktet. Du kjenner det både på konsistens og smak! Og spennande smakar har vi mange av. Laksen røykes etter gamle tradisjoner, og oppskrifter med einer og lokale urter gir en særegen og utsøkt mild smak.


Etter røyking blir den marinert. Du kan velge mellom alt fra den med norsk akevitt, den litt mildere med konjakk, eller de kraftigste som er marinert med kvitløk eller krydder. Ein unik Svanøyvariant er marinert med selvplukket pors og egenprodusert porssnaps. Og til slutt kommer selvsagt den helt tradisjonelle røykelaksen som er veldig god i seg selv.

Svanøy produktene får du kjøpt i utvalgte MENY-butikker i Hordaland, Sogn og Fjordane og Oslo.

Relaterte artikler