Brødrene Brubakken - Kragerø

Pølser i lange baner. Telemark.

I slakterforretningen i Kragerø er nå fjerde generasjon pølsemakere og slaktere i full sving med stadig å tilby kunder nye pølsesorter. I dag har de over 60 forskjellige pølseslag og i sommermånedene produseres det 2500 kg pølser i uka. Den store etterspørselen fra den lille bedriften skyldes at svært få fortsatt tilbyr håndlagede pølser, i tillegg til at dette er kortreist kvalitetsmat.  

Familien Brubakken har drevet slakterforretning i Storgata i Kragerø siden 1920. Det startet med at Olav Brubakken hjalp en fattig bonde med å selge kjøtt fra hest og kjerre rundt på bondelandet. Dette var en så stor suksess at Olav inngikk avtaler med flere av bøndene i området, og etterhvert ordnet seg et provisorisk lite slakteri hjemme på gården Lund. Nå driver familien en av de få spesialiserte slakterforretningene som enda er i drift i Norge. 


Pølsene er produktet de er mest kjent for. De har Norges største utvalg av egenproduserte pølser og med 60 varianter er det noe for enhver smak. Oppskriftene er enten komponert selv eller hentet fra ulike kriker og kroker verden rundt. 

Pølsene fra Brødrene Brubakken får du kjøpt i utvalgte MENY-butikker i Telemark. 

Relaterte artikler