Kaikanten - Tromsø

Med hjerte for sjømat

Historikk

Kaikanten Fisk & Skalldyr AS åpnet fiskebutikk hos Amfi Pyramiden 2.august år 2000. Butikken lå i Tromsdalen midt i senteret, og fikk raskt mange besøkende. Butikken ble kjent for kvaliteten på varene og for den gode servicen. Bildet under viser hvordan butikken var i fra starten av. Sommeren 2008 kunne Kaikanten flytte inn igjen i nye og moderne lokaler. Slik Kaikanten da den ble solgt til nye eiere sommeren 2012.

Kaikanten hadde produkter av ypperste kvalitet, og kunne skaffe det meste av det kunden etterspurte. Flere av ferdigproduktene ble utviklet hos Kaikanten, og kunne bare kjøpes her. Kaikantens Bacalao Spesial er ett av disse produktene. Bacalaoen ble så godt mottatt i markedet at det ble behov for et frittstående produksjonskjøkken. På taket hos Amfi Pyramiden ble kjøkkenet bygd, og fersk bacalao ble fortsatt produsert hver dag hos Kaikanten Delikatesser AS.

Det viste seg raskt at Kaikanten behøvde enda mer plass. Og i løpet av 2007 flyttet vi vårt produksjonskjøkken til Ersfjordbotn på Kvaløya. I naturskjønne omgivelser produserer vi merkevarer fra Kaikanten. Her har vi et lite utsalg åpent i tilknytning til vår produksjon.

Bacalao

”Kaikanten Delikatesser driver småskalaproduksjon av sin spesial Bacalao og er opptatt av at produktene oppleves som hjemmelaget. I produksjonen av Bacalao Spesial brukes førsteklasses klippfisk som er fisket i det nordøstlige Atlanterhav. Dette velkjente produktet blir nå solgt og distribuert av Ridderheims AS.”

Bacalao får du i utvalgte MENY-butikker