Nesjar - Larvik

Så godt som hjemmelaget.

Det startet forsiktig med rørte bær som ble solgt på det lokale markedet, men i dag kan du finne Nesjars produkter i stadig flere butikkhyller. Frosne bær har etterhvert fått følge av en rekke populære og smakfulle kryddersmør.

Nesjar AS er en næringsmiddelbedrift med lange tradisjoner. Det hele startet så smått sommeren 1992 på det lokale markedet, med produksjon av frosne rørte jordbær. Sukkerinnholdet skulle være lavt og vi ville ikke benytte konserveringsmidler. Det var den gang ingen gode alternativer på markedet til dette frysetøyet, og etter hvert fortsatte vi med frosne rørte bringebær.

I dag dyrker vi ingen bær selv, men kjøper inn bær fra godkjente bærdyrkere der bærene er sporbare og vi er sikre på at det er jevn og god kvalitet. Produktene har fortsatt lavt sukkerinnhold og er frie for konserveringsmiddel. De senere år har vi utvidet frysetøyet til å omfatte blåbær, i tillegg til jordbær og bringebær. I dag er Nesjar As en landsdekkende leverandør av frosne rørte bær og singelfryste bær til HoReCamarkedet.

I 1995 fikk vi tak i noen gode oppskrifter på krydder- og hvitløksmør, og satte i gang produksjonen. Dette var fine produkter å kombinere med frosne rørte bær, da begge områder kan produseres fra gård og dekker forskjellige årstider salgsmessig. I dag er Nesjar kryddersmør å finne i dagligvarehandelen landet rundt.

Hvitløksmøret fra  Nesjar får du i alle MENY-butikker.

Relaterte artikler