Reinhartsen - Kristiansand

Fagkunnskap på bryggekanten.

Med vakker beliggenhet på fiskebrygga i Kristiansand tar topp skolerte fiskehandlere imot fersk sjømat i fiskemottaket. Fisken røykes i eget røykeri, det eneste i Kristiansandsdistriktet. Med eget Bryggekjøkken for sjømat take away, og levende fisk i kummene, har fiskebrygga blitt en populær turistattraksjon du bare må oppleve.

Helt siden bestefar Selmar Reinhartsen etablerte Reinhartsen på Flekkerøya i 1931, har selskapet levert det beste av det meste innen sjømat, vilt og spesialiteter.

Deres kokker og fiskeeksperter gir deg råd om hvordan råvarer og produkter tilberedes til sunne og smakfulle måltid.

Hos Reinhartsen er hele verdikjeden representert. Dagens fangst leveres direkte til fiskemottaket og i fiskekummene finner du levende fisk og skalldyr. Gjennom hele året har Reinhartsen tilgjengelig det meste av sesongens sjømat i sine to utsalg.

Deres anerkjente kjøkken produserer daglig fiskemat og produkter til catering, grossister og storhusholdning.

Reinhartsens røykeri for sjømat, er det eneste i Kristiansandsdistriktet. Varmrøkt laks med koriander og chili mottok nylig hedersprisen Unik Smak fra Matmerk, en tittel som henger meget høyt. I tillegg har blant annet røkt laks mottatt gull medalje fra NM sjømat.

Reinhartsen har opp gjennom tidende mottatt en rekke utmerkelser for sin evne til innovasjon og nytenkning! 

I sommerhalvåret kan du også nyte fersk sjømat take away fra det populære Bryggekjøkkenet på fiskebrygga. Resten av året får du dette i fiskebutikken i Lillemarkens.

Ukentlig leverer fiskebilen fersk sjømat fra Flekkefjord i vest til Risør i øst til MENY.

Reinhartsen er en familiebedrift, og eies i dag av Reidar Fredriksen som er 3. generasjons eier. Han var også Norges første fiskehandler med fagbrev.

Byen turistguider har fiskebrygga som fast stoppested, nettopp med bakgrunn i beliggenhet, levende fisk i fiskekummer og atmosfæren for øvrig. Og Reinhartsen har alltid en smaksprøve på lur…

Fiskeproduktene til Reinhartsen får du i utvalgte MENY-butikker I Østfold.

Andre artikler