Flying Culinary Circus - Sirkuspoteter

To mindre bereiste poteter

I Norge har vi i mange år importert de små og utrolig populære potetene roswald, ratte og amandine. Dette var noe vi i FCC ikke kunne forstå, når man allerede har verdens beste poteter her hjemme i Norge. Derfor har vi tatt saken i egne hender og er stolte av å kunne presentere en blanding av de to peneste småpotetene vi har i Norge – Cerisa og Folva, to mindre bereiste poteter.

Brødrene Jon og Åsmund har dyrket poteter i Heradsbygd i en årrekke. Med godt jordsmonn, perfekt klima og over 50 års erfaring, leverer de poteter i verdensklasse.

Best med skall! 

Sånn sirkuspotet

  • 1 pk Sirkuspoteter
  • ca. 1 sjalottløkca. 1 kvast timian
  • ca. 1 kvast gressløk
  • litt smør
  • salt og pepper

Ha poteten i en ildfast form. Potetene stekes med skall på 200 grader i sirkus 20 minutter. Kutt sjalottløk i ringer. Kutt gressløk og timian. Når potetene er møre vendes de i smør, salt og pepper, timian, sjalottløk og gressløk. Passer helt ypperlig til tapas.

Sirkuspoteter får du i alle MENY-butikker.

Andre artikler

MENY bruker cookies på sine nettsider for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke nettstedet, godtar du bruk av cookies.