Kvikne hjemmebakeri - Hedmark

På Kvikne har det blitt bakt flatbrød lenge

Anne Gerd Bobakk Skogstad kjøpte hjemmebakeriet i 2008 og viderefører en flatbrødoppskrift fra Kvikne man vet har en 40 år lang tradisjon. I dag er det to medarbeidere som til sammen arbeider ett årsverk.

Vårt flatbrød bakes etter en oppskrift med lange tradisjoner i Kvikne. Vi er stolte over å ta vare på en tradisjon med sterke røtter i bygda vår. På denne måten bidrar vi til å hedre generasjoner av norske bondekvinner, med sin iherdige innsats for å utnytte markens grøde.

Hjemmebakt, godt, sprøtt og ganske tynt flatbrød er det du får fra oss. Deigen føres gjennom to kjevlemaskiner før steking på en 6 meter lang, åpen takke. Flatbrødet legges i press, nedkjøles og pakkes i esker. Alt arbeid gjør vi for hånd.

Andre artikler

MENY bruker cookies på sine nettsider for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke nettstedet, godtar du bruk av cookies.