Salma - Bømlo

En liten fiskerenessanse. Hordaland.

Salmon Brands ble etablert i 2004, og gjennom SALMA Laks har de skapt en aldri så liten norsk fiskerenessanse. SALMA laksen vokser opp i havet utenfor Bømlo, hvor Golfstrømmen forsyner fisken med ferskt sjøvann. Fra fisken svømmer i sjøen til den er ferdig pakket og klar til utkjøring tar det maksimalt 4 timer. Det gir en utrolig fersk råvare rett fra det norske havet.


SALMAs unike kvalitet sikres gjennom svært strenge produksjons-, hygiene- og temperaturkrav i alle ledd gjennom hele produksjonsprosessen. Full kontroll med hele verdikjeden er viktig for å sikre topp kvalitet. Kombinasjonen av et ufravikelig krav til kvalitet på råvaren og de strenge produksjonsbetingelsene, er også avgjørende for å sikre gourmetkvalitet gjennom hele holdbarhetstiden.

Loin er det beste av det beste - laksens indre- og ytrefilet, og SALMA loin er en slik filet. SALMA er skinn- og benfri, klar til bruk. Backloin er ryggstykket,og bellyloin er bukstykket på laksefileten. Det er noe forskjell i utseendet og størrelsen på stykkene, og fettprosenten er litt høyere i bukstykket (1-2% høyere).

Salma lakseloin får du i utvalgte MENY-butikker i Hordaland. 

Andre artikler

MENY bruker cookies på sine nettsider for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke nettstedet, godtar du bruk av cookies.