Salma - Bømlo

En liten fiskerenessanse fra Hordaland.

Salmon Brands ble etablert i 2004, og gjennom SALMA Laks har de skapt en aldri så liten norsk fiskerenessanse. SALMA blir produsert på Bømlo i Hordaland, og det er kun den beste superior laksen som blir brukt i produksjonen.

SALMAs unike kvalitet sikres gjennom svært strenge produksjons-, hygiene- og temperaturkrav i alle ledd gjennom hele produksjonsprosessen. Full kontroll gjennom hele verdikjeden er viktig for å sikre topp kvalitet. Kombinasjonen av et ufravikelig krav til kvalitet på råvaren og de strenge produksjonsbetingelsene, er også avgjørende for å sikre gourmetkvalitet gjennom hele holdbarhetstiden.

Loin er det beste av det beste på laksen, og SALMA loin er en slik filet. SALMA er skinn- og benfri, klar til bruk. Backloin er ryggstykket, og bellyloin er bukstykket på laksefileten. Det er noe forskjell i utseendet og størrelsen på stykkene, og fettprosenten er litt høyere i bukstykket (1-2% høyere).

SALMA lakseloin får du i alle Meny-butikker. 

Andre artikler