Lofotprodukt - Leknes

Ekte saker fra reint hav. Nordland.

Like ved cruisehavna på Leknes ved Lofoten ligger fabrikken til Lofotprodukt. Lysende hvit, vakkert rammet inn i storslått natur. Lofotveggen reiser seg, høyreist fra havet og det flate landskapet hvor fabrikken ruver som en hvit katedral i kontrast til omgivelsene. Nettopp denne naturen er fundamentet, og rammen, for vekst og utvikling gjennom 20 år for bedriften Lofotprodukt AS. 


Lofoten er en øygruppe i Nordland fylke som ligger på 67. og 68. breddegrad, nord for Polarsirkelen. Øygruppens samlede areal er på 1 226 km². Navnet er en moderne form av Lofotr, som er det gamle navnet på Vestvågøy, kommunen der Lofotprodukt har sin opprinnelse og fabrikken ligger. Lofoten er kjent for sin slående skjønnhet, storslått og særegen natur med bratte fjell og høye tinder, skummende hav og lune viker, vakre strender og store uberørte landområder, barskt og skiftende vær. De taggete fjellformasjonene, den værbitte kystlinjen, de gamle fiskeritradisjonene, og det magiske lyset – Lofotens ekstreme elementer er selve essensen av norsk natur.

Lofotprodukt har satset stort på fiskeprodukter med høy kvalitet, og har vunnet priser både for produktene generelt, for glutenfrie produkter, for reklame og for design. Bedriften har opplevd en eventyrlig vekst det siste tiåret, og leverer gode produkter med høyt innhold av fisk til lykkelige sjømatelskere landet rundt. 

Produktene fra Lofotprodukt får du i alle MENY-butikker.

Andre artikler

MENY bruker cookies på sine nettsider for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke nettstedet, godtar du bruk av cookies.