Toten Eggpakkeri - Toten

Ferskere egg får du ikke! Oppland.

Toten Eggpakkeri ble etablert i 2003 og i dag er 13 familiedrevne gårder med. Alle eggprodusentene holder til i nærmiljøet, noe som betyr at alle egg har svært kort transporttid og kort lagringstid hos produsent og pakkeri. Ferskere egg enn dette får du ikke tak i! 


Gårdene som produserer egg for Toten Eggpakkeri drives av entusiastiske familier, hvor barna hjelper til og passer på at hønene skal trives i det vakre Totenlandskapet.

Styrken til Toten Eggpakkeri er at som liten leverandør har de full kontroll over egget – fra hønaog helt frem til deg som forbruker. Hvert eneste egg kan spores tilbake til leverandør med pakkedato.

Egg fra Toten Eggpakkeri får du kjøpt i utvalgte MENY-butikker i Norge

 

Andre artikler

MENY bruker cookies på sine nettsider for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke nettstedet, godtar du bruk av cookies.