Jordbær fra Oslo og Akershus

Ingenting er vel som smaken av norske jordbær. Sødmen skyldes lange, lyse sommerdager og kjølige netter.

Les om dine lokale jordbærbønder nedenfor. 

Per Isingrud

Per synes det er gøy å konsentrere seg om én ting. og han vil drive med det som passer best, på den beste jorda. Jordbærene hans er så populære at produksjonen har vokst betraktelig. 

Han er ikke sikker på hvorfor han har blitt størst i området, det har gått gradvis og nå er det ingen vei tilbake.

"Jeg kan ikke noe annet enn å dyrkejordbær – men til gjengjeld så kan jeg akkurat det ganske godt, da."

Marius Egge

Marius har drevet med Jordbærproduksjon siden mellomkrigstiden og synes det er like spennende hvert år. Han er 11. generasjon som driver gården, så han han har både forutsetningene og erfaringen som skal til for å dyrke gode bær.

For ham er Lierdalen som er et perfekt sted for å dyrke de aller beste produktene. 

"Jeg er jo mer businessmann nå enn direkte bonde, men er veldig stolt av det jeg får til!"

Andre artikler

MENY bruker cookies på sine nettsider for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke nettstedet, godtar du bruk av cookies.