Berentsens Brygghus - Egersund

For smakens skyld. Fra Rogaland.

Harald Berentsen er fjerde generasjon drikkevareprodusent i familiebedriften som hans oldefar grunnla. ” Jeg er oppvokst med en bevisst holdning til smak. Gjennom mye prøving har jeg ervervet meg omfattende innsikt i hva som skal til for å lage gode, forfriskende drikker,”.  Troen på at naturlig smak aldri går av moten, har vært drivkreftene i utviklingen av Berentsens produkter.


Berentsens Brygghus AS ble etablert i 1895 av kaptein Wilhelm Berentsen. Bryggeriet og drikkevareprodusenten drives i dag av Harald Berentsen, 4 generasjon. Brygghuset har satset på friske, naturlige råvarer av ypperste kvalitet helt siden starten.  Derfor er alle produktene  preget av forfriskende ekte smak.

Bedriften er Norges første produsent av fermentert cider. Den uavhengige bedriften har selv utviklet oppskriftene og står for hele produksjonen fra blanding av råvarer til tapping på flasker. I dag produserer de både eplemost,  brus, øl, cider, brennvin og vann.

Nylig ble Berentsens Brygghus AS kåret til Stavanger-regionens beste markedsfører i 2014. 

Produkter fra Berentsens Brygghus AS får du i utvalgte MENY-butikker. 

Andre artikler

MENY bruker cookies på sine nettsider for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke nettstedet, godtar du bruk av cookies.