Hervik - Ryfylke

Saft suse, så sunt!

I naturskjønne Ryfylke lages bærsafter på 100% naturlige og lokale råvarer. Saften bearbeides skånsomt og inneholder ingen konserveringsmidler, kunstige søtningsstoffer, aroma eller fargestoffer. Bare ren, sunn saft som smaker fantastisk godt. 


Bilde: Bildet er fra ca 1915-16, her ser vi fra venstre Tollef, Tollef d.e., Trygve, Ingvald, Ludolf, Karine og Berta Karine (Kaia) Romseland. I 1939 tok de tre brødrene Tollef, Trygve og Ludolf Romseland det første spadestikket i det som skulle bli vår lille fabrikk ved Hervikfjorden. 

Vi er en liten familiebedrift som gjennom 3 generasjoner har vært hekta på frukt og bær. Helt siden 1939 har vi har vært brennende opptatt av å levere frukt- og bærprodukter av topp kvalitet. Ja, vi har faktisk 75års jubileum i år!

Bilde: Gamle fabrikken

Vår lille fabrikk ligger idyllisk til i vakre Hervik i Rogaland fylke. Her lager vi de beste saft og syltetøy du kan tenke deg – det synes i alle fall vi!

Bilde: Fabrikken 2014

Vårt mål er å ha smak, kvalitet og naturlighet i fokus. Alle våre produkter er derfor laget uten konserveringsmidler, søtning- og fargestoffer.

For å få den beste saften og syltetøyet, er det først og fremst viktig med gode råvarer. Hver høst mottar vi store mengder friske, førsteklasses bær og frukt her på fabrikken i Hervik. Noe av dette går direkte til pressing, men mesteparten blir dypfryst på vårt fryseri. Bær egner seg svært godt til frysing når de er av høy kvalitet.

Våre safter ferskpresses gjennom hele året, slik at du som forbruker skal få den beste kvaliteten og smaken. Når vi lager våre syltetøy, har vi vår egen patenterte behandlingsmetode, der vi varmer opp bærene til ca 80 grader, for deretter å kjøle de ned så hurtig som mulig. Det er dette som gir Hervik saft og syltetøy den gode bærsmaken!


Produktene til hervik får du i utvalgte MENY-butikker i Rogaland

Andre artikler