Joars Bakeri - Nedstrand

Mor og sønn har glutenfritt bakeri i Rogaland

Joars Bakeri startet med "Tante Nanni" sin kranskekakeoppskrift på en sommerkafé i Nedstrand. Ryktet om disse gode kakene spredte seg raskt og ettersom etterspørselen økte ble kakene tatt inn i butikk og sortimentet utvidet. 

Foreldrene til Joar startet i 1990 en sommerkafé i Nedstrand. Etter noen år bestemte de seg for å skape et nisjeprodukt og gikk på kurs hos "Tante Nanni" for å lære å bake bestemor Randi sin kransekake. Salget startet med 50 kaker i 1994 og  var allerede oppe i 500 året etter. 

I dag er sortimentet utvidet til kransekaker, kransekakestenger, brownies, mandelbunn og formkake - alle glutenfrie. I 2012 ble de nominert til Årets Nyskaper på Gladmatfestivalen i Stavanger. 

Kakene fra Joars Bakeri får du i alle MENY- og Helgø-Meny- butikker i Rogaland. 

Andre artikler

MENY bruker cookies på sine nettsider for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke nettstedet, godtar du bruk av cookies.