King Mikals laks - Hjelmeland

En ekte gladlaks fra Rogaland

Se video over om Mikals Laks

Mikals Laks er en familiedrevet leverandør av røykt og gravet kvalitetslaks. Gode råvarer og naturlige tilsetninger som einer, bøkespon og havsalt, har tatt produktene helt til topps i flere matkonkurranser og kåringer. 

Mikals Laks AS ble etablert 5. april 2000, men familien har i mange generasjoner drevet innen fiske, fiskeindustri og bearbeiding av fisk. 

Det stilles strenge krav til kvalitet og legges stor vekt på sporbarhet i alle ledd fra egg til bord. I produksjonen benyttes det kun råvarer av høyeste kvalitet som sammen med naturlige råstoff gir et gourmetprodukt.


Kvalitetslaks

Laksen er røykt på tradisjonell måte og er oppdrettet i  dype, rene fjorder i nærområdet. Fabrikken ligger på Skiftun i Hjelmeland kommune og tilfredsstiller alle krav som stilles til et moderne fiskeforedlings-anlegg. 

Mikals Laks har mottatt en rekke priser for kvaliteten på sine produkter; NM i Røykelaks, Gladmat prisen, Coop sin matpris, fylkesvinner i smaken av Norge. Den kaldrøykte laksen er også tildelt spesialitetsmerket fra Matmerk. Sånt blir man både stolt og glad av.

Mikals laks får du i utvalgte MENY-butikker.

Andre artikler