Lervig aktiebryggeri - Hillevåg

Selskapet

Selskapet Lervig Aktiebryggeri ble dannet i 2003. Bakgrunnen var at Stavanger plutselig sto uten bryggeri da det gamle Tou bryggeri ble lagt ned. Brygghus og tanker sto klare til å brukes i 2006. Frem til 2009, da hele bryggeriet sto ferdigbygget, ble det stort sett brygget Pilsner øl til det lokale markedet. Etter 2009 ble fokuset på spesialøl stadig sterkere og i dag ansees Lervig Aktiebryggeri som et av de aller viktigste spesialølbryggeriene i Norge.   

"En ekte by har en domkirke, et fotball lag i øverste divisjon og et lokalt bryggeri" - En lokalpatriot

Produkter i serie

Lervigs ulike produkter er satt i ulike serier. Dette fordi det skal være forståelig for både kunder og forbrukere hvilke øl dette er og hva som er tanken med ølet. Dette er viktig da utvalget til enhver tid er i forandring og utvikling.

Distribusjon

Våre øl kommer i ulike innpakninger. De aller fleste kommer på flaske og fat(alle spesialøl kommer på Keykeg-systemet). Stadig flere bryggerier ute i den store verden satser mer på boks øl, det kommer vi også til å gjøre i fremtiden. Dette fordi enkelte øltyper holder seg mye bedre på boks enn på flaske.

Produktene til Lervig får du i utvalgte MENY-butikker i Rogaland

Andre artikler