Reisa

Smaken av vill natur.

Krekling (lokalt: krøkebær) er et nøysomt bær som vokser der andre vekster ofte viker unna. Likevel krever bæret en viktig ting, nemlig lys! Hver sommer, i det sparsomt bevokste landskapet på Finnmarksvidda, finner store mengder bær rikelig med sollys hele døgnet. Her vokser derfor kreklingen seg ekstra stor og saftig. Prøv kreklingsirup til blant annet spekemat– ren nytelse.


Reisa AS produserer sirup av arktiske bær som multer, tyttebær, krekling og blåbær samt gelèer av tyttebær og krekling.

Reisa har etter snart 10 år på markedet skaffet seg et navn mange kjenner til. I tillegg har flere av produktene fått både priser og hederlig omtale i konkurranser.


Reisa's produkter er selvskrevne gaver til den som har alt, til de som vil prøve noe nytt og spennede i matveien og nyte smakene av vill natur. Dette er nærmest et visittkort fra Nord-Norge!

Kreklingsirupen er tildelt Spesialitet for unik smak av Matmerk, og det er vi såklart veldig stolte av!

Reisa sirup får du i utvalgte MENY-butikker

Andre artikler

MENY bruker cookies på sine nettsider for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke nettstedet, godtar du bruk av cookies.