To tårn bryggeri - Trondheim

Norges mest annerledes og tungvinte bryggeri i Trøndelag

Historien

Historien om To Tårn Bryggeri - er historien om to karer som ønsket å formidle øl og ølkultur, og som realiserte en drøm om å etablere bryggeri. 

I det gamle vann- og sandtårnet på Marienborg i Trondheim - som tidligere ble brukt til å levere henholdsvis vann og sand til de gamle damplokomotivene - renner det igjen vann i rørene. Men denne gangen forsvinner ikke vannet inn i store dampende lokomotiver, men det blir til øl. 

Bygningen har vært gjennom en 2-årig totalrenovering, og er konvertert til Norges eneste gravitasjonsbryggeri.

«Tradisjonelt brygges øl ved å flytte væske fra tank til tank horisontalt, men vi har snudd på flisa - og gjør det hele vertikalt» forteller den entusiastiske Bryggerimesteren Børge Barlindhaug.

«Vi er kanskje også Norges mest tungvinte bryggeri - men så lager vi godt øl da!!» Forteller han samtidig med et glimt i øyet.

Vi i Meny har sansen for lokalprodusenter som tenker annerledes, og som produserer kvalitet. Derfor vil du finne To Tårn Bryggeri sine produkter i flere av våre butikker.»

Produktene til To Tårn får du i utvalgte MENY-butikker


Andre artikler

MENY bruker cookies på sine nettsider for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke nettstedet, godtar du bruk av cookies.