Olivias hjemmelagde - Manstad

Sild og salater fra Østfold

Olivias Hjemmelagde er en serie med sild og salater fra Østfold basert på ekteparet Odd Pedersen og Lydia Olivias originale oppskrifter

Hvorfor smaker våre salater så godt?

Jo fordi vi er nisjeaktører som satser på kunder som vil betale for førsteklasses mat. Vår målsetning er derfor ikke å være størst og billigst, men best på å produsere salater av ypperste kvalitet. Alle våre oppskrifter er rause med råvarene gjennom hele produktet, det er ikke bare på toppen av spannet du finner godsakene.

Produksjonen

Olivias Hjemmelagde er en liten bedrift med 5 ansatte, 3 i produksjonen, en produksjonssjef og en daglig leder/selger. Som det kommer frem av bildet er store deler av produksjonen håndarbeid. Vi kan veie opp maskinelt, men all pynting av sursild og potetsalat foregår for hånd.

Ikke bare har vi håndarbeid under selve produksjonen, men også i forbindelse med pakking kontrolleres hvert ferdige produsert spann for feil og mangler.

Alle våre produkter produseres i stor grad for hånd, og vi bruker kun de beste og ferskeste råvarer vi kan få tak i fra våre leverandører. Dette har blitt lagt merke til, og vi er i år blitt nominert til det Norske Måltid 2012.


I vår produksjon brukes det kun fersk løk vi selv kutter i passende tykkelse ved produksjonsstart.

Hos oss skal det ikke mangle på den gode løken i sursildspannet, ja vi legger faktisk ikke bare løk inn i en blanding med silden, men avslutter hvert spann med et eget lag løk på toppen av spannet.Sildebitene er kuttet i delikate biter, og nydelig kryddermarinert før vi lager en miks av løk og sild som veies opp i spannene. 

Det hele avsluttes med fersk dill og løk i et stjernemønster på toppen av løken.

Vår hjemmelagde potetsalat består av poteter, løk, sylteagurk og frisk purre blandet med majones.

Vår potetsalat inneholder ikke eddik, noe som gjør den egnet som tilbehør til det aller meste enten det dreier seg om grillmat eller spekemat.

 Vi bruker kun ferske kokte poteter, og tilsetter ingen drøyemidler for billigere produksjon – kun det beste er godt nok er vårt motto uansett hva som produseres i våre lokaler.

Produktene får du i utvalgte MENY-butikker i Østfold


 

Andre artikler