Vingulmark - Skjeberg

Bøndene ville være like frie som hønene

Se video om de frie hønene over

Vingulmark leverer egg fra frie høner i Skjeberg. Og når vi sier frie så mener vi virkelig frie. Her finner du nemlig høner overalt, til og med oppe i trærne. For de frie bøndene hos Vingulmark tror på at frihet og naturlig kosthold gir de aller beste økologiske eggene. 

"Vi tror på friheten for mennesker og dyr, friheten til selv å levere til hvem vi vil og til de som deler våre verdier. Friheten til å fortelle vår egen historie og bli respektert for den jobben vi gjør, våre investeringer og være på samme lag. Være frie og leve med naturen. Det er det vi mener med Frie høner. Frie bønder." 

Vingulmark er det gamle navnet på landet rundt Oslofjorden, med det vakre og bølgende landskapet som gir rikt jordsmonn, mye mineraler, mye lys, en kort og intens sommer og et mangfold av planter og korn. Miljøet har stor tilgang til varme og fuktige vinder som bringer salt fra havet, og de som bor og arbeider der har i generasjoner satset på korn, fjørfe, grønnsaker og fisk. Mangfoldet og de gode råvarene, interessen for matlaging og presentasjon har gitt regionen en unik posisjon som en av de fremste leverandørene av mat og drikke gjennom generasjoner. Vingulmark tror på mat som kommer rett fra naturen. 

Produktene til Vingulmark får du i utvalgte MENY-butikker

Andre artikler