Burgere / Burgers

Saftig, smaksrik, fristende, mektig, kreativ, overdådig. Adjektivene som beskriver en god burger er mange. Vi mener det viktigste er at en god burger skal inneholde mye kjøtt og gode smaker. 

Tips

Burgere stekes ett til to minutter på hver side på høy varme. Etterstek så på lav varme med lokk, så blir de ekstra saftige. Brødet toastes på hver side til det er saftig og crispy

Tips

For å få en saftig burger bør du velge kjøtt med fettprosent på 18-24%. Prøv med godt tilbehør som «Messy fries», løkringer eller fritert søtpotet ved siden av. Eller gjør burgeren litt sunnere med en stor grønn salat.

Tilbehør

Tips

Har du ikke tid til å lage sauser og tilbehør fra bunnen av så har MENY et stort utvalg sauser, glazer og dressinger med restaurantkvalitet, som gjør det enda lettere for deg å få topp resultat på middagen.

Tips

Forny burgeren med spennende tilbehør. Prøv en burger med blåskimmelost, bacon og karamellisert løk. Epler, pærer og mango i skiver smaker fortreffelig på burgeren! Topp burgeren med rester av pulled pork eller spekemat.