Spekemat

Tynne smaksrike skiver til frokost, lunsj eller middag!

Spekemat passer like godt til den tradisjonelle rømmegrøten som til en frisk salat. Det kan kombineres med det aller meste, og med ulikt tilbehør kan du lage spennende smaker til forskjellige anledninger. Hos MENY har vi et stort utvalg spekemat av høy kvalitet.

Tips

Har du hele stykker med spekemat oppbevares det best i lerretspose, hengende fritt på et mørkt, kjølig og luftig sted. Det kan også legges i kjøleskapet, men ikke pakk det i tett plast, for da kan det lett mugne. Bruk i stedet matpapir eller aluminiumsfolie. - Matmerk.no

Tips

Beregn ca 150 gram spekemat per person, pluss noe godt tilbehør som for eksempel søte jordbær og frisk melon. Eggerøre, rømme og lefse er også deilig tilbehør til spekemat.

Tips

En god rømme er ofte nok dressing til en kvalitetsskinke, den gir en perfekt balanse til det salte og nøtteaktige i skinken, uten å dominere smaksbildet.